Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΧΕΣΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ (4)


ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΧΕΣΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ (4)
Η ληστεία που δέχονται οι Έλλήνες πολίτες μέσα στην πατρίδα τους, είναι παρόμοια με τις καταστρεπτικές συνέπειες ενός πολέμου, μόνο που δεν βλέπουμε ακόμη τους νεκρούς στους δρόμους, αλλά οικονομικά κουφάρια αποπροσανατολισμένων ελλήνων.

Ο φυλετικός ρατσισμός που έχει επιβληθεί με πρώτο το ΓΑΠ και την άρχουσα τάξη, με την συνεχιζόμενη ρατσιστική επίθεση εναντίον του λαού μας, είναι μοναδικός στο είδος του σε όλη την Ευρώπη.
Ενώ ο έλληνας έχει επιβαρυνθεί με αμέτρητους νέους φόρους, οι λαθρομετανάστες φιλοξενούνται με τα λεφτά των ελλήνων, και λαμβάνουν αυτά που κλέβει η αριστερή μαφία από τον λαό μας. Αυτό ονομαζεται ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ εις βάρος μας (ράτσα/ razza = φυλή)
Στην χώρα μας οι λαθρομετανάστες τα έχουν όλα δωρεάν…
δωρεάν στέγαση….
δωρεάν υγειονομική περίθαλψη…
δωρεάν διατροφή και φαγητό που το πετάνε…
δωρεάν θέρμανση…
δωρεάν επιδόματα…
δωρεάν πρόσβαση στην εκπαίδευση
δωρεάν πρόσβαση στην δικαιοσύνη
δωρεάν… δωρεάν…δωρεάν
Αντιθέτως οι Έλληνες πολίτες πληρώνουν μέσω της κρατικής βίας ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ και εγκληματικού ΕΝΦΙΑ, μια Καλβινιστική εφεύρεση για ζόμπι ευρωπαίους, για τα σπίτια που έχτισαν οι ίδιοι από τα ήδη φορολογημένα εισοδήματα τους…
Ο φυλετικός ρατσισμός του Τσίπρα και της Μαφίας του αναγνωρίζει κάθε είδους δικαιώματα για τους μουσουλμάνους από το Αφγανιστάν, Συρία, Πακιστάν, Ιράκ και Αφρική αλλά στερεί τα δικαιώματα στον αυτόχθονα λαό!
Ο Τσίπρας κάνει διάκριση με την πολιτική του εναντίον των ελλήνων που λέει ότι υπηρετεί αλλά αντιθέτως με την ρατσιστική πολιτική του διακρίνει τους μουσουλμάνους…και στέλνει με βία στο εξωτερικό τους έλληνες!!!
Για αυτό χέσε την Μονάδα και πιάσε την Ομάδα ΤΩΡΑ…οργανώσου σε ομάδες για την τελική Νίκη των ελλήνων εναντίον της αριστερής Μαφίας που έχει σκοπό μέσα σε 10 χρόνια να μας οδηγήσει στον αφανισμό των Ελλήνων…Ο φυλετικός ρατσισμός τους μετατρέπει την Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε Πακιστανικούς-μουσουλμανικούς πυρήνες. Αυτοί με την σειρά τους θα παντρευτούν με συγγενείς τους απο το Πακιστάν και Αφγανστάν που θα φέρουν με τα λεφτά από την φορολογία και το χρήμα των σιωνιστικών ΜΚΟ.
1. Συγκέντρωσε πληροφορίες από φίλους νομικούς και ξεκίνησε κάθε Ομάδα αυτόνομα με μια Μήνυση εναντίον του ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ εναντίον του λαού μας!!! Με 10 Ομάδες 10 Μηνύσεις!!!
2. Γράψτε τις πληροφορίες στα σχόλια και ξεκινήστε με τις ΟΜΑΔΕΣ πριν μας εξαφανίσουν οι αριστεροί κανίβαλοι και μας κάνουν μειονότητα στην χώρα μας…
Ο χρόνος μας είναι περιορισμένος…τα πρώτα σχολεία Πακιστανών με 100 μαθητές στην Αθήνα είναι ήδη πραγματικότητα. Οι μουσουλμάνοι γεννάνε τουλάχιστον 3-5 παιδιά…σε 15 χρόνια οι 100 μαθητές θα έχουν περιπού 250-300 παιδιά…
KORAKS ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ 






katoxika nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου