Τρίτη 23 Μαΐου 2017

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ (SOS) ! ΚΙΝΔΥΝΟΣ Τρομοκρατικών Επιθέσεων… Κίνδυνος «Μεταναστών»… Capital Controls… !!!


Ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσε το Foreign Office, με την οποία προειδοποιεί τους βρετανούς τουρίστες που ετοιμάζονται να επισκεφθούν την Ελλάδα για τις… διαδηλώσεις που θα βρουν στην Αθήνα (αλλά και αλλού).

Η ταξιδιωτική αυτή οδηγία έρχεται την ώρα που αναμένεται έκρηξη αφίξεων στον τουρισμό για το καλοκαίρι και το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών την εξέδωσε επειδή υπολογίζει πως θα υπάρξουν διαδηλώσεις λόγω των πρόσφατων μέτρων που ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων.
Σε άλλο σημείο της οδηγίας αναφέρεται πως δεν αποκλείεται και ο κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων, ενώ γίνεται αναφορά και στον εκρηκτικό μηχανισμό που εξερράγη στις 19 Απριλίου έξω από το υποκατάστημα της Eurobank. Επιπλέον γίνεται αναφορά και στη «δραματική», όπως τη χαρακτηρίζει, αύξηση των μεταναστών, η οποία όμως, όπως επισημαίνεται, προς το παρόν δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα στους Βρετανούς.
Τέλος, το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών κάνει αναφορά και στα capital controls και δίνει οδηγίες στους Βρετανούς για τους τρόπους με τους οποίους θα πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους στην Ελλάδα. Εδώ μπορεί να έχουμε ξεχάσει τα capital controls, οι Βρετανοί όμως όχι.




hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου