Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΤΟ ΝΕΟ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» NATO ΜΕ… ΝΟΝΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ



Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν Σαουδαραβικό ΝΑΤΟ
Η επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου Trump στη Σαουδική Αραβία και οι αβρότητες με την ηγεσία του (οικογενειακού) σαουδικού καθεστώτος θεωρούνται (ακόμη και στη Ρωσία) ως έναρξη της δημιουργίας ενός «Σαουδαραβικού ΝΑΤΟ» με στόχο το Ιράν αλλά και τη Συρία. Με αποσταθεροποίηση, φυσικά, της Μέσης Ανατολής και πρόκληση διαρκούς κατάστασης πολέμου.

Ο εξοπλισμός της Σαουδικής Αραβίας με αμερικανικά οπλικά συστήματα αξίας $350 δις, δηλαδή μεγαλύτερης και από τον αμυντικό προϋπολογισμό της Ρωσίας (!!!), είναι χαρακτηριστικό γεγονός για τη δύναμη πυρός που θέλουν οι ΗΠΑ να έχει η στρατιωτική συμμαχία των σουνιτών μουσουλμάνων και αραβικών κρατών.
Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν όχι μόνο να ενισχύσουν την πολεμική βιομηχανία τους αλλά σε βάθος χρόνου να μπορεί η Σαουδική Αραβία να κατασκευάζει μόνη της οπλικά συστήματα. Τα $350 δις δίνουν τεράστια υποδομή επίθεσης (διότι η Σαουδική Αραβία φυσικά δεν φοβάται … την Υεμένη για να εξοπλιστεί έτσι) σε περιφερειακό επίπεδο και πέρα από αυτό.
Σε πρώτη φάση το «Αραβικό ΝΑΤΟ» θα περιλαμβάνει το Σαουδαραβικό καθεστώς και τα καθεστώτα της Ιορδανίας και Εμιράτων, ενώ αναφέρεται και η Αίγυπτος. Συνολικά σχεδιάζεται να αναπτυχθεί για να συμπεριλάβει 41 χώρες. Οι ΗΠΑ θα το οργανώσουν αλλά δεν θα συμμετέχουν και προβλέπεται να έχει συμφωνία ανταλλαγής πληροφοριών … με το Ισραήλ.
Ο τρόπος που σερβίρουν την ανάγκη στρατιωτικής συνεργασίας είναι εξοργιστικός. Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας H.R. McMaster είπε ότι οι ΗΠΑ την ενθαρρύνουν για να αντιμετωπιστεί «η ISIS, al-Qaeda και το καθεστώς του Άσσαντ». Δηλαδή τους ισλαμοφασίστες που δημιούργησε το βαθύ κράτος των ΗΠΑ μαζί με το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, του Κατάρ, της Τουρκίας (και το Ισραήλ;) τους εξισώνει με την εκλεγμένη κυβέρνηση της Συρίας, την οποία οι ισλαμοφασίστες έβαλαν στόχο!
Και όλα αυτά παρά το γεγονός της εκπληκτικής εμπλοκής της Σαουδικής Αραβίας στα χτυπήματα της 11ης Σεπτεμβρίου και της ισλαμικής τρομοκρατίας.
Άλλωστε οι ΗΠΑ έχουν βοηθήσει πολύ την άνοδο του Υπουργού Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας, του 31χρονου πολεμοχαρούς πρίγκιπα Muhammed bin Salman. Και ένας από τους υποστηρικτές της νέας πολιτικής του Trump είναι ένας άλλος περιβόητος πρίγκιπας, ο Erik Prince της Blackwater, αυτών που σκότωσαν απλούς Ιρακινούς πολίτες.
Ο Trump δηλαδή ενώνει όλους τους υποστηρικτές της Τρομοκρατίας κάτω από μία στρατιωτική συμμαχία που της έδωσε ήδη πολλά όπλα μέσω του σαουδικού καθεστώτος. Αυτό το «Σαουδαραβικό ΝΑΤΟ» θα παίξει το ρόλο που απέτυχε το Ισλαμικό Κράτος;
Και έτσι από περιέργεια … μήπως η «σύγκρουση» της Τουρκίας με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ είναι για να φύγει από το ΝΑΤΟ και να μπει σε αυτό το Νέο ΝΑΤΟ; Λέμε μήπως!!!




hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου