Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Ο Ομπάμα πέθανε…Ζήτω ο Ομπάμα !!!


Η απόφαση του Τράμπ να βομβαρδίσει την Συρία με 59 πυραύλους τόμαχοκ λέει πολλά πράγματα. Και λέει ακόμη περισσότερα σε όλους εμάς που τον παρακολουθούμε στενά όλα αυτά τα χρόνια. Ας δούμε όμως μερικά από αυτά:
-Είναι η πρώτη φορά που ευθέως καταπατά μια προεκλογική του εξαγγελία και εξαπατά. «Μακριά από τη Συρία» έλεγε στον Ομπάμα και συχνά τον κατέκρινε για την πολιτική του στην χώρα αυτή, αποκαλώντας τον πρώην πρόεδρο, ακόμα και «βλάκα». Μάλιστα η Συρία και ο Ασαντ, τον έκαναν «αγαπητό» σε μεγάλες μάζες Αμερικανών που ήξεραν ότι το ISIS είναι δημιούργημα της παρέας Κλίντον & CIA!
-Κονταίνει απίστευτα στα μάτια του κόσμου, σε σχέση με τον Πούτιν.
-Μοιάζει με άλλον έναν ηλίθιο, που φέρει τον τίτλο του Πλανητάρχη, μιας και η επίθεση με χημικά δεν έγινε από τον Ασαντ αλλα από την Τουρκία και την Αλκάιντα, με τους γνωστούς βραβευθέντες φονιάδες-τζιχαντιστές, που πήραν και Οσκαρ, τα γνωστά White Helmets.
-Σε αρκετούς αναλυτές μοιάζει ως ξεπουπουλιασμένος κόκορας που παραδόθηκε με την μία στο Κατεστημένο των ΗΠΑ, αφού έφαγε μερικές σφαλιάρες προηγουμένως.
-Καταδίκαζε τον Ομπάμα γιατί έριχνε 40.000 βόμβες τον χρόνο, ενώ αυτός 70 μέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του, έριξε ήδη 59 πανίσχυρους και πανάκριβους Τόμαχοκ των 1000 λιβρών.
Δεν είναι το θέμα ότι συμπεριφέρεται ακριβώς όπως οι προκάτοχοί του! Το θέμα είναι ότι αφού έστειλε από την πρώτη στιγμή τον διευθυντή της CIA και κατόπιν τον Ύπ.Εξ. του στην Τουρκία, ξεκινά κι αυτός μια καμπάνια, βοήθειας προς τους Αποκεφαλιστές, τον Ερντογάν και όλο το σκυλολόι που επί 1400 χρόνια έχουν κάνει 586 πολέμους στον πλανήτη! Βοηθά ευθέως τους Ισλαμοφασίστες, τους οποίους αντιμάχονταν προεκλογικά χρησιμοποιώντας το Χριστιανικό συναίσθημα των ψηφοφόρων. Βοηθά όλους αυτούς οι οποίοι ήταν αντίπαλοί του.
Δεν λέω, ένας γενικευμένος πόλεμος στην περιοχή θα ωφελήσει οικονομικά τις ΗΠΑ και θα στριμώξει την Γερμανία της Μέρκελ. Αλλά δυστυχώς, ο Τραμπ θα βρεθεί πολύ σύντομα μπλεγμένος σε χειρότερες περιπέτειες. Περιπέτειες που ούτε η … Ιβάνκα δεν θα μπορεί να τον βοηθήσει!
Αρα θα μου επιτρέψετε λοιπόν να αναφωνήσω με περίσσια σιγουριά:
Ο Ομπάμα πέθανε…Ζήτω ο Ομπάμα !!!





katoxika nea







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου