Σάββατο 1 Απριλίου 2017

KATI ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Φυλάνε τους τάφους με όπλα

Ένα ολόκληρο χωριό στο πόδι….



Στα νότια παράλια της Μαύρης Θάλασσας, στην επαρχία της Ριζούντας, οι κάτοικοι ενός χωριού, έχουν πάρει τα όπλα και φυλάνε σκοπιές στο νεκροταφείο του χωριού γιατί τα πτώματα… βγαίνουν από τους τάφους!
Όχι, δεν είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας ή κάποια κακοστημένη φάρσα. Ο Χαμίτ Καρατάς, κάτοικος του χωριού Γκιουνεϊτζέ στο προάστιο Ικιζντερέ, οδηγώντας το αυτοκίνητό του, σταμάτησε για να βγάλει από τη μέση του δρόμου ένα βράχο. Όμως διαπίστωσε ότι ήταν ένα ανθρώπινο κεφάλι!
Αμέσως ειδοποίησε τις αρχές του χωριού και ξεκίνησε μαζί με συγχωριανούς του έρευνες. Μάλιστα, λόγω των γεωγραφικών περιορισμών και του μικρού χώρου του νεκροταφείου, οι κάτοικοι άρχισαν να θαβουν τους νεκρούς τους στις αυλές των σπιτιών τους. Έτσι, οι έρευνες των χωρικών, επεκτάθηκαν και στα σπίτια, ψάχνοντας να βρουν σε ποιον ανήκει το κεφάλι.
Φτάνοντας στο σπίτι του ιμάμη του χωριού, που είχε πεθάνει δύο μέρες νωρίτερα, παρατήρησαν μεγάλες πατημασιές και τον τάφο του ιμάμη να είναι διαλυμένος.
Σύντομα αντιλήφθηκαν ότι ο δράστης ήταν μια αρκούδα και πλέον, μαζί με τους κατοίκους του γειτονικού χωριού, Σιμσιρλί, φυλούν καραούλι, καθώς τα περιστατικά που αναφέρθηκαν ήταν αρκετά.






taxlia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου