Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ! Δείτε ποτέ ακριβώς ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ οι Τούρκοι! ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ…





Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι απειλές και οι προκλήσεις της Τουρκίας προς την Ελλάδα, με τουρκικά δημοσιεύματα να επιδίδονται σε ένα μπαράζ προπαγανδιστικών δημοσιευμάτων, με στόχο την αναπτέρωση του ηθικού των Τούρκων πολιτών ενόψει του δημοψηφίσματος.  

Σύμφωνα με τους ειδικούς αναλυτές που μελετούν όχι μόνο τα όσα γράφονται και λέγονται σε μέσα ενημέρωσης προσκείμενα στην τουρκική κυβέρνηση, αλλά παρακολουθούν τις ενέργειες και τις ρητορικές του Ρ.Τ. Ερντογάν, εκτιμάται ότι υπάρχει ο φόβος μιας πιθανής σύγκρουσης Ελλάδας- Τουρκίας το καλοκαίρι. 
Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αρκετά ΜΜΕ της γείτονας αναφέρουν ότι η αρχή ενός πολέμου θα γίνει τον Ιούνιο, την περίοδο που έχει προγραμματιστεί η έναρξη των εργασιών εξόρυξης φυσικού αερίου στην Κύπρο.
Αυτό το διάστημα ο Ερντογάν έχει ανοίξει πολλά μέτωπα, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη, εξαιτίας της απαγόρευσης προεκλογικών εκστρατειών Τούρκων πολιτικών σε χώρες όπως η Γερμανία και η Ολλανδία. 
Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι αυτό είναι μόνο ένα «διάλειμμα», πριν ο «σουλτάνος» μαζέψει τις δυνάμεις του και εξαπολύσει επίθεση στη χώρα μας. 
Σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμη.





voicenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου