Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Συνθλίβεται η γερμανική οικονομία! ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΡΩΣΙΑ…


Η Ρωσία αναμένεται να γίνει η κυρίαρχη ευρωπαϊκή οικονομία μέχρι το 2050, με ΑΕΠ που θα αγγίξει τα 7 τρις δολάρια, σύμφωνα με έρευνα μίας εκ των μεγαλυτέρων εταιριών παροχής υπηρεσιών λογιστικής PwC. 
Με την έκθεση που φέρει τον τίτλο «Η μελλοντική εικόνα: πως θα είναι ο παγκόσμιος οικονομικός συσχετισμός το 2050;», γίνεται η κατανομή 32 χωρών με βάση το ΑΕΠ κατά την ισοτιμία αγοραστικής δύναμης (PPP).
Όπως αναφέρουν τα στοιχεία, ΑΕΠ της Κίνας θα έχει φτάσει τα 58,5 τρισεκατομμύρια δολάρια, εκείνο της Ινδίας τα 44 τρισ., ενώ των ΗΠΑ στα 34,1 τρισ. Ευρώ, με αποτέλεσμα οι Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και η Γερμανία, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, να χάνουν τις θέσεις τους. 
Σημειώνεται ότι, «περιμένουμε αυτή η ανάπτυξη να έρθει κυρίως από τις αναδυόμενες αγορές και τις αναπτυσσόμενες χώρες, με τις οικονομίες των χωρών των E7 Βραζιλία, Κίνα, Ινδία, Ινδονησία, Μεξικό, Ρωσία και Τουρκία να αναπτύσσονται με ετήσιο ρυθμό 3,5% στα επόμενα 34 χρόνια, συγκρινόμενο με το 1,7% των ανεπτυγμένων χωρών της G7 όπως του Καναδά, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ιαπωνίας, της Μεγάλης Βρετανίας και των ΗΠΑ».







voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου