Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Ραγδαίες εξελίξεις στην Τουρκία

Τον πλήρη έλεγχο θέλει η Παλαιά Τάξη


Οι εξελίξεις μετά και την ορκωμοσία Τραμπ είναι καταιγιστικές!




Η Παλαιά Τάξη θέλει να ελέγξει εξ’ ολοκλήρου και την Τουρκία, με την Άγκυρα να επιτρέπει σε ρωσικό αεροσκάφος να πετάξει, για πρώτη φορά, δια μέσω του τουρκικού εναέριου χώρου προς την ρωσική βάση στην Συρία.
Η κίνηση αυτή έγινε και ενώ στην αεροπορική Βότση του Ιντσιρλίκ σταθμεύουν δεκάδες μαχητικά αεροσκάφη από τις ΗΠΑ, Βρετανία , Γερμανία και άλλες χώρες της Νέας Τάξης, οι οποίες εχθρεύονται την Ρωσία.
Η πληροφορία μας έρχεται από την ιστοσελίδα flightradar24 και αναφέρει πως ρωσικό  αεροσκάφος τύπου  Tu-134Β-2  με αριθμό RA-65733, ακολούθησε  την διαδρομή  Chkalov (Ρωσία)- Hmeymim (Συρία) δια μέσω του τουρκικού εναέριου χώρου.
Αυτό φυσικά δεν επιτρεπόταν πριν καθώς η Τουρκία, εκτός των άλλων, είναι και κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ.
Υπενθυμίζεται πως στις 12 Γενάρη το Γενικό Επιτελείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας και η Τουρκία υπέγραψαν  μνημόνιο συνεργασίας , επιτρέποντας τις πτήσεις αεροσκαφών για την Συρία.
Μην ξεχνάμε επίσης πως εγκρίθηκε από το τουρκικό κοινοβούλιο το σχέδιο συνταγματικής αναθεώρησης στην Τουρκία που θα επιτρέψει την ενίσχυση των εξουσιών του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στα πρότυπα του μοντέλου εξουσίας της Παλαιάς Τάξης, παρά το γεγονός πως η πολιτική χροιά του «Σουλτάνου» είναι ισλαμική.





el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου