Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Η επίθεση των Κομμουνιστών κατά της δημοκρατάις ξεκίνησε: ..Bonus στους εφοριακούς για να επιτεθούν στη μεσαία τάξη και να διαλύσουν τα μικρές επιχειρήσεις!

Με ειδικά βραβεία κομμουνιστικής ξεφτίλας ακόμη και bonus για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί κυρίως όσον αφορά τις εισπράξεις, αλλά και για τη...
διενέργεια επιτόπιων ελέγχων σε κακομοίρηδες επιχειρηματίες της μεσαίας τάξης και ελέγχων δίωξης κατά πλανόδιων μικροπωλητών  θα ανταμείβονται τα στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. (Τα νέας Τάγματα Εφόδου του Τσακαλώτου και των Κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ κατά της αστικής τάξης)



Τα bonus για κάθε οικονομική δολοφονία μεσοαστού στους εφοριακούς!

Τα bonus - αργύρια της προδοσίας -  που θα λάβουν εφοριακοί και τελωνειακοί από τον διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργο Πιτσιλή κυμαίνονται από 200 έως 300 ευρώ.

(Για τόση ξεφτίλα των νεοφασιστών μιλάμε)
 Όπως συνέβαινε στον Σοβιετική Ένωση κάθε υπηρεσία, εφορία, τελωνείο, ελεγκτική μονάδα, που παρακολουθούσε τους αστούς - εχθρούς του λαού - βαθμολογήθηκε για την αποτελεσματικότητα στην επίτευξη των στόχων και των ελεγκτικών δράσεων. 
Οι υπάλληλοι των υπηρεσιών του Λαυρέντη Μπέρια που πέτυχαν τον καλύτερο βαθμό, θα πάρουν και το μεγαλύτερο bonus.
Ευελπιστούμε να βγει κατάλογος με ονόματα των υπαλλήλων αυτών για να τους χειροκροτήσουμε.

Οι κόκκινοι «ράμπο» κατά της αστικής τάξης, σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση ου διοικητή της ΑΑΔΕ, θα περνούν από «κόσκινο» και θα αξιολογούνται βάσει της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητάς τους στην επίτευξη των στόχων του εκάστοτε επιχειρησιακού σχεδίου, ενώ για την αξιολόγησή τους θα λαμβάνονται υπ’ όψιν κριτήρια, όπως:
Πόσο πιστοί είναι στην κάθε τοπική νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ.
Ιδιαίτερες συνθήκες εκτέλεσης του έργου των Οργανικών Μονάδων.

(αν επιχειρούν ειδικά βραδινές ώρες και συλαμβάνουν τους άθλιους φοροφυγάδες αστούς με τις πυτζάμες θα έχουν έξτρα μπόνους)
Ιδιαιτέρως σημαντικά αποτελέσματα.

Σημαντικές πρωτοβουλίες – καινοτομίες οι οποίες προάγουν το έργο της Αρχής.

(Δηλαδή αν μπορέσουν και αποσπάσουν ομολογία του επιχειρηματία που ελέγχουν και καταφέρουν να τους δώσει και ονόματα φίλων και συγγενών του, τότε το μπόνους θα διπλασιάζεται)
Επιτυχής εκπλήρωση κατά ανάθεση έργων ή δράσεων πέραν του προκαθορισμένου έργου.
Ανάληψη πρωτοβουλιών κοινωνικής προσφοράς και περιβαλλοντικής ευαισθησίας.

(Ειδικά αν η κοινωνική προσφορά αφορά ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ  δημοσίους Υπαλλήλους)


Σαρωτικοί έλεγχοι σε κάθε μαγαζί, σε κάθε επιχείρηση που δεν έχει κλείσει ακόμη.

Αυτές τις ημέρες το… μάτι των ελεγκτών βρίσκονται κυρίως σε καταστήματα σε εμπορικούς δρόμους και εμπορικά κέντρα με στόχο να εντοπιστούν όσοι δεν εκδίδουν αποδείξεις αλλά και τα ξενοδοχεία και οι ξενώνες σε δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς.

Όσα έμειναν ανοιχτά πρέπει να κλείσουν. Ο Τσακαλώτος έχει δώσει ειδική εντολή να διπλασιάζουν το πρόστιμο σε άδεια μαγαζιά για να διευκολύνουν το λουκέτο.)

Στο πλαίσιο αυτό ο αριθμός των συνεργείων ελέγχου θα είναι αυξημένος και θα προβεί στη διενέργεια ελέγχων για την ορθή εφαρμογή των διατάξεων της φορολογικής και τελωνειακής νομοθεσίας, σε επιχειρήσεις κάθε μορφής και οικονομικού μεγέθους, εστιάζοντας κυρίως σε κλάδους με υψηλή παραβατικότητα. Δηλαδή όλα τα μαγαζιά που είναι ακόμη ανοιχτά. Στόχος του υπουργείου μέχρι τις γιορτές του Πάσχα να μείνουν τα μισά καταστήματα που λειτουργούν τα Χριστούγεννα. 



Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι πέσουν στα «δίχτυα» της ΑΑΔΕ θα αντιμετωπίζουν αυστηρά πρόστιμα -που ειδικά για τη μη έκδοση αποδείξεων, με βάση το νέο καθεστώς που ισχύει, φθάνουν μέχρι και τα 5.000 ευρώ-, «λουκέτα», ακόμη και ποινικές διώξεις.

Επίσης οι ιδιοκτήτες θα βασανίζονται και θα φυλακίζονται χωρίς δικαστική απόφαση.

Όσον αφορά πάντως τους ελέγχους, θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι τα συνεργεία της ΑΑΔΕ θα εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του νέου έτους.


Ο κόκκινος χειμώνας ξεκίνησε! Αστοί τρέμετε....



taxalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου