Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Αποκάλυψη… Η Ζαχάροβα ξεσκεπάζει το επικίνδυνο αμερικανικό παιχνίδι και προειδοποιεί!!!


«Μην πιστεύετε τίποτα από αυτά που διαβάζετε και βλέπετε για τη Συρία!»
Μια εκστρατεία προπαγάνδας για να κατηγορήσει την κυβέρνηση της Συρίας για φερόμενη χρήση χημικών όπλων έχει ξεκινήσει, δήλωσε η εκπρόσωπος του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, προσθέτοντας ότι η προσπάθεια αναμένεται να είναι τεράστια και να περιλαμβάνει «πολλά ψεύδη».
«Όπως προειδοποιήσαμε πριν από λίγες ημέρες, μια εκστρατεία προπαγάνδας των μέσων ενημέρωσης σχετικά με τη« χρήση χημικών όπλων από τη Δαμασκό »έχει αρχίσει», γράφει η Ζαχάροβα στο Facebook.

Η θέση της Ζαχάροβα συνοδεύτηκε από ένα στιγμιότυπο ενός βίντεο που έχει γίνει viral στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης που φέρεται να δείχνει νοσοκομείο στην ανατολική Γκούτα. Ο ομιλητής στο βίντεο ισχυρίζεται ότι οι άνθρωποι που παρουσιάζονται έχουν χτυπηθεί από το «αέριο χλωρίου που χρησιμοποιείται από το καθεστώς».
«Θα υπάρξουν περισσότερα τέτοια βίντεο και θα είναι διαφορετικής ποιότητας – είτε χαμηλής ποιότητας, όπως αυτή ή επιπέδου Χόλιγουντ. Θα υπάρξουν πολλά κατασκευασμένα βίντεο, η προγραμματισμένη εκστρατεία είναι τεράστια «, δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών.
Το Σάββατο, μια συριακή ομάδα ανταρτών κατηγόρησε τις κυβερνητικές δυνάμεις ότι χρησιμοποιούσαν αέριο με χλώριο εναντίον των μαχητών τους ανατολικά της Δαμασκού. Δημοσίευμα του Reuters ανέφερε ότι η εν λόγω ομάδα που ονομάζεται Failaq al-Rahman, ισχυρίστηκε ότι περισσότεροι από 30 άνθρωποι «υπέστησαν ασφυξία εξαιτίας της επίθεσης στο Ain Tarma στην ανατολική περιοχή Ghouta».
Οι εκπρόσωποι του Συριακού Στρατού αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς σε μια δήλωση που φιλοξνήθηκε από τα κρατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης λέγοντας ότι ο στρατός «δεν έχει χρησιμοποιήσει χημικά όπλα στο παρελθόν και δεν θα τα χρησιμοποιήσει κάποια άλλη στιγμή».





hellasforce.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου