Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ – ΠΥΡΗΝAΣ ΠΑΓΕΤΟΥ – ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΚΟΖΑΚΟΣ


Το κείμενο κρύβει ένα βαθύτερο νόημα και έτσι θα μπορέσεις ν’αποκωδικοποιήσεις και τον τίτλο, »μόνο εσύ όμως» που κατέχεις κάτι και υπό την προυπόθεση φυσικά, πως:
»Κατέχεις κάτι, που με σκέψεις και με όσα διαδραματίζονται, σε κάνει να σκέφτεσαι/ καταλήγεις, στον ίδιον τον τίτλο»
Οι πιθανότητες να χεις καταλήξει εκεί, είναι απειροελάχιστες μεν αλλά καθόλου απίθανες…

Προυπόθεση για να μπεις στο κλίμα, έτσι ώστε να υπάρχει η πιθανότητα να καταλήξεις εκεί που πρέπει, προκειμένου ν’αποκωδικοποιήσεις τον τίτλο του κειμένου, είναι να διαβάσεις μερικά και συγκεκριμένα, πράγματα και συνεχίζοντας την καθημερινή σου ζωή, θα ναι θέμα χρόνου η ενεργοποίησή σου, αν αυτή θα ναι η στρατηγική σου βούληση.
Όταν καταλάβεις »κράτα το συμπέρασμα» για τον εαυτό σου.
Αφού διαβάσεις τα παρακάτω, θα χεις ερεθίσει τον νου, με τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται.
Ά μέρος (Ψυχρός πόλεμος και Ευρασία):
  1. Ο ψυχρός πόλεμος ξεκίνησε κατά τα τέλη της Σοβιετικής ένωσης.
  2. Ο ψυχρός πόλεμος, γίνεται αθόρυβα, σε ορισμένες περιπτώσεις αθόρυβα και πολεμικά, σε ορισμένες περιπτώσεις αθόρυβα και πληροφοριακά.
  3. Ο ψυχρός πόλεμος γίνεται σε όλα τα εδάφη/ χώρες, καθώς όλη η γη, είναι πεδίο σύγκρουσης ΝΑΤΟ/ Δυτικού άξονα και υπό της επιροής τους χώρες, η συμμαχικές σκέτο και συμμαχικές αυτονομιστηκές δυνάμεις εντός χωρών και Ρωσικής ομοσπονδίας/ Ευρασιατικού άξονα και υπό της επιροής τους χώρες, η συμμαχικές σκέτο και συμμαχικές αυτονομιστηκές δυνάμεις εντός χωρών.
  4. Και το ΝΑΤΟ και η Ρωσική ομοσπονδία, βασίζονται στον παγκόσμιο χρυσό, που τον κατέχει συγκεκριμένη ελίτ. Αυτή η ελίτ, είναι ο πραγματικός εχθρός αλλά και όποιος »πόλος έλξης» υπονομεύει τον Ελληνισμό.
  5. Κατά καιρούς, εθνικόφρονες, συνεργάζονται σε ακραίες περιόδους με κάποιον »πόλο έλξης» έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν γεωπολιτικά, τον »πόλο έλξης» που τους υπονομεύει ως έθνος.
΄Β μέρος (Ελλάδα και γεωπολιτικοί πόλοι έλξης):
  1. Συνεργασία μ’ έναν πόλο έλξης, σημαίνει συνεργασία, όχι ένταξη στην ένωσή τους, διότι κάθε έθνος οφείλει να χει αυτονομία. Γι αυτό η συνεργασία, που δεν υπονομεύει την αυτονομία, ενός έθνους, είναι καλοδεχούμενη. Βέβαια, η ουδετερότητα, σίγουρα είναι ότι καλύτερο, όταν φυσικά είναι εφικτή.
  2. Μερικές φορές, δεν χρειάζεται ν’ανυσηχείς για την ουδετερότητα, καθώς ο πόλος έλξης με τον οποίον μπορεί να συνεργαστείς, με τον πόλο έλξης που υπονομεύει το έθνος σου, συγκρούονται χρησιμοποιώντας τρίτους και δεν εμπλέκονται οι ίδιοι στα ίσα.Βέβαια, αν ο πόλος έλξης, που συνεργάζεστε, εμπλέκεται και ενεργά ακόμα ο ίδιος αλλά το κάνει εναντίων τρίτους του αντίπαλου πόλου έλξης και όχι του ιδίου, τότε η ουδετερότητά σου, επισήμως, πάλι είναι εξασφαλισμένη, μέχρις ότου αντί τρίτους, εμπλακεί ο ίδιος.
  3. Στην ουσία το καλύτερο που χεις να κάνεις, είναι η συνεργασία σου με κάποιον πόλο έλξης, να χει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την ευκαιρία, ανάπτυξης θέσης ισχύος, ενισχυμένης στρατηγικής θέσεως, προπύργιο, ελέγχου της ισορροπίας, καθορισμού του πεδίου, προς επίτευξη του μέγιστου στόχου σου, που αφορά, την αποκατάσταση σου ως έθνος. (Αυτό δεν θα πετύχει λόγω συνεργασίας σου με κάποιους, αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από δικούς σου σχεδιασμούς και μόνο από σένα και δεν είναι καλό να εμπλέξεις άλλους).
  4. Τι συμφέρον μπορεί να χει ο πόλος έλξης με τον οποίον συνεργάζεσαι όμως; Μπορεί να ναι, η εμπορική πρόσβαση,μπορεί να ναι η εξασφάλιση πως το έθνος σου, δεν αποτελλεί αντίπαλο, η στρατοχωροφυλακή του αντιπάλου και γενικότερα, ότι αποτελλείς έναν παράγοντα σταθερότητας και ισορροπίας στην περιοχή, τείχος, που ως ουδέτερο, κρατά ισορροπία μεταξύ δύο πόλων έλξης…
  5. Βέβαια, επειδή δεν υπάρχει αυτή η ουδέτερη δύναμη, αναγκάζεται ο ένας πόλος έλξης να επεκταθεί στα εδάφη σου, προκειμένου να εξασφαλίσει πως δεν θ’απειλούνται απευθείας τα συμφέροντά του από τον αντίπαλο πόλο έλξης.Αν όμως υπήρχε αυτή η ουδέτερη δύναμη και ήταν φιλική προς τα συμφέροντά του, δεν θα είχε ανάγκη να το κάνει αυτό…
  6. Συνεπώς συμφέρει στο έθνος σου, να έχεις καλές σχέσεις, με τον πόλο έλξης που λέμε και ν’αντιμετωπίσεις τους »τρίτους» που χρησιμοποιεί ο άλλος πόλος έλξης που υπονομεύει και το έθνος σου, επειδή σε κυβερνάνε ανίκανοι και υποτακτικοί.
  7. Η συνεργασία σας στην ουσία, είναι απλά να χετε καλές σχέσεις, να μην είστε εχθροί δηλαδή και ενδεχομένως, να δεχτείς και ενίσχυση, στο όνομα των καλών σας σχέσεων και μετά κάποια στιγμή, αφού γίνεις εσύ πολιτεία, που σαν στόχο θα χει την αποκατάσταση του έθνους σου, θα φροντίσεις και για την ουδετερότητά σας.
΄Γ μέρος (Κάτι άσχετο):
  1. Όταν θέλεις ένα όχημα, που πάει παντού αλλά απαγορεύεται π.χ. το τάδε η τάδε εξάρτημα, που το καθιστά κατάλληλο για την χρήση που το θες, μπορείς να χεις μόνο το βασικό όχημα.
  2. Ο καλύτερος τρόπος όμως να το χεις κατάλληλο για την χρήση που το θες, είναι να χεις τ’ανταλλακτικά και τα εξαρτήματα, χύμα αλλά όχι πάνω στο όχημα, καθώς έτσι θα ναι νόμιμο το όχημα, θα περνάει από ΚΤΕΟ αλλά και τα εξαρτήματα δεν απαγορεύονται να υπάρχουν, εξ άλλου μπορεί να τα χεις ως παρατημένα σκραπ σε αποθήκη και όχι πάνω στο όχημα. Οπότε όταν χρειαστείς την τελική κατασκευή, απλά τα συναρμολογείς.
  3. Φυσικά κάπως έτσι, μπορεί π.χ. μια ξένη βιομηχανία, να ρίξει ένα παράνομο όχημα στην αγορά μιας άλλης ξένης χώρας. Ρίχνοντας στην αγορά το νόμιμο βασικό όχημα και μετά να ναι καθαρά θέμα του κατόχου, να βρει ανταλλακτικά, η να κατασκευάσει που θα του δώσουν το τελικό επιθυμητό καταβάθος αποτέλεσμα. Η να ψαχτεί πολύ θα χρειαστεί, η να ναι μάστορας/ εφευρέτης.
  4. Αυτομάτως αυτή η ξένη βιομηχανία, έχει φτιάξει σε μια ξένη χώρα, έναν σύλλογο, άφαντο, του συγκεκριμένου τύπου αγώνα, για τον οποίο προορίζεται το τελικό όχημα.Φτάνει να θέλουν οι οδηγοί του να ξεκινήσουν τους αγώνες, όταν κρίνουν πως θέλουν να δώσουν γκάζια.
΄Δ Μέρος (Το ξέρατε επίσης ότι):
  1. Όταν στην πανίδα μιας περιοχής, υπάρχει υπερπληθυσμός από αγριόχοιρους και καταστρέφουν τα χωράφια με τα καλαμπόκια, ερχόμενα από άγρια εδάφη της φύσης, πολλές φορές, αναλαμβάνει την ευθύνη η διαχείριση του περιβάλλοντος μιας περιοχής, να αφίσει και μερικές αγέλες λύκων στην περιοχή, προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία από τον υπερπληθυσμό των αγριόχοιρων.
  2. Αυτοί οι λύκοι, δεν ξέρουν ότι λειτουργούν ως πυρήνες, που αποστολή τους είναι να ελέγξουν τον υπερπληθυσμό των αγριόχοιρων αλλά η πείνα, τους ενεργοποιεί και έτσι αναλαμβάνουν δράση.
  3. Ταυτοχρόνως αποκαταστάται εν μέρη η ισορροπία και αποκρούεται η επέλαση υπερπληθυσμού από αγριόχοιρους και αυτό συμφέρει.
  4. ΄Ε Μέρος (Περίεργα):
  5. Κατά καιρούς έχει ειπωθεί, από διάφορους κύκλους, πως η Ρωσική ομοσπονδία, έχει στείλει στην δύση, κρυμμένο βαρύ οπλισμό.
  6. Μάλιστα αναφέρονται στο σύστημα το οποίο φέρει ένα κοντέινερ, κρυμμένο πύραυλο εντός του και που ως κοντέινερ, ταξιδεύει με πλοίο, με τρένο, με οτιδήποτε, φτάνει να χουν φροντίσει μέσω των υπηρεσιών τους, να μην ανοιχτεί το κοντέινερ κατά την μεταφορά, π.χ. χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του τελωνείου προς όφελός τους, μέσω δικών τους ατόμων που εκεί εργάζονται κλπ. κλπ.
  7. Λέγεται επίσης, πως όλες αυτές οι δραστηριότητες, εφαρμογή των σχεδίων αυτών, ξεκίνησαν κιώλας από την Σοβιετική ένωση και πως υπάρχει τομέας στην Ρωσία, που συνεχίζει να παρατηρεί, όλο αυτό το ενεργό πρόγραμμα, εδώ και δεκαετίες και πως η Ρωσία θα το χρησιμοποιήσει, όταν αποφασίσει εξαναγκασμένη για να υπερασπιστεί την ακεραιότητά της, να κάνει την έξοδό της.
  8. Χθες, στην παρέλαση της κόκκινης πλατείας, έστειλε ένα μήνυμα επίσης, με οχήματα παραλλαγής αρκτικού πολέμου, προαναγγέλοντας, την έναρξη ενός άλλου γύρου, αθόρυβου ψυχρού πολέμου, στην Αρκτική, μεταφέροντας το μήνυμα παγκοσμίως, εξ άλλου τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, δεν θα μας ενημερώναν για το τι ξεκινάει πλέον εκεί.
Αυτά και με κάθε τι που διαβάζετε, έχετε κατά νου τα εξής και έτσι θ’αποκωδικοποιήσετε το μήνυμα
ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ – ΠΥΡΗΝAΣ ΠΑΓΕΤΟΥ – ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΚΟΖΑΚΟΣ
Τώρα μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος, πως σας το πα, δίχως να πα κάτι που απαγορεύεται, η τουλάχιστον έτσι φαίνεται, έτσι όπως το είπα αλλά μπορεί να μαι και τρελός και να χάζεψα και να λεω ασυναρτησίες, οπότε ποιος θ’ασχοληθεί μαζί μου και ποιος μπορεί να με κατηγορήσει και για ποιο πράγμα;
Το ότι δεν θα καταλάβετε, όσοι δεν έχετε τις προυποθέσεις για να καταλάβετε, είναι αυτονόητο, δεν έχει να κάνει με το αν είσαι έξυπνος η όχι, καμία σχέση.
Απευθύνομαι αποκλειστικά και μόνο σε όσους:
»Κατέχουν κάτι, που με σκέψεις και με όσα διαδραματίζονται, τους κάνει να σκέφτονται/ καταλήγουν, στον ίδιον τον τίτλο του άρθρου»
Και: Όταν καταλάβεις »κράτα το συμπέρασμα» για τον εαυτό σου.
Προς τους υπόλοιπους, συγνώμη αν σας έφαγα τον χρόνο αλλά δεν υπήρχε άλλος τρόπος.





katoxika nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου