Κυριακή 19 Μαρτίου 2017




ALERT!!!ΕΙΔΗΣΗ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ η ΜΟΣΧΑ!!!Απειλεί με ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ!!!ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!!!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ!!!

Εφιαλτικό φαντάζει το μέλλον στη Μέση Ανατολή, και ειδικότερα για το Ισραήλ, το οποίο κινδυνεύει από τρεις πλευρές για πυρηνική επίθεση.


Ήδη, το Ισραήλ έχει λάβει προειδοποιήσεις από τον ηγέτη της Χεζμπολάχ, μιας σιίτικης οργανώσεως, για πυρηνική επίθεση σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας, και ειδικά στον πυρηνικό αντιδραστήρα της Ντιμόνα. Την ίδια στιγμή ιρανικοί πύραυλοι είναι τοποθετημένοι στα σύνορα μεταξύ Λιβάνου και Συρίας, και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι για βομβαρδισμό στο Τελ Αβίβ. Ένας ιρανικός πύραυλος θα ήταν αρκετός για να βομβαρδίσει ολόκληρη την επικράτεια του Ισραηλίτικου κράτους.

Η εξουδετέρωση της επιρροής του Ιράν στην περιοχή, είναι ένας από τους κύριους στόχους των ΗΠΑ και του Ντόναλντ Τραμπ, όμως σε μια πιθανή επίθεση κατά του Ιρανικού κράτους θα ένωνε κατά των ΗΠΑ την Συρία και την «Χεζμπολάχ», με αποτέλεσμα ο Αμερικανός πρόεδρος να βρίσκεται σε αδιέξοδο. Μην ξεχνάμε ότι ο Τραμπ είναι διατεθειμένος να στηρίξει τον Σύρο Πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ, ώστε να τα βρει και με την Μόσχα, η οποία δεν πρόκειται να συμφωνήσει για δικούς της λόγους σε μια πιθανή επίθεση προς το Ιράν.

Το Ισραήλ, που οι ΗΠΑ προστατεύουν όσο κανέναν στην περιοχή, είναι ένας στόχος ο οποίος θα ένωνε την Συρία, το Ιράν και την «Χεζμπολάχ», με αποτέλεσμα οι ΗΠΑ να βρίσκονται σε νέο αδιέξοδο. Η «Χεζμπολάχ» διαθέτει ένα τεράστιο οπλοστάσιο, το οποίο δημιουργεί τρόμο ακόμη και στις ΗΠΑ.

Οπότε, με λίγα λόγια, σε περίπτωση που γίνει επίθεση στο Ισραήλ, Συρία, Ιράν και «Χεζμπολάχ» θα ενωθούν, με τις ΗΠΑ να υποχρεώνονται να υποστηρίξουν το Ισραήλ και να επιτεθούν στην Συρία του Άσαντ, κάτι το οποίο θα έβαζε στον πόλεμο και την Ρωσία.

Από την άλλη, πιθανή επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν θα ένωνε πάλι τις τρεις δυνάμεις, με αποτέλεσμα πάλι την είσοδο της Ρωσίας στον πόλεμο.


Τα πράγματα , λοιπόν, είναι πολύ μπερδεμένα στην Μέση Ανατολή, και μια μόνο επίθεση είναι αρκετή για να ανάψει το φιτίλι που θα καταστρέψει την περιοχή, με τα συμφέροντα όλων των χωρών να περιπλέκονται. Η Ρωσία, που τα συμφέροντά της είναι συνδεδεμένα με την Συρία και το Ιράν, δεν θα αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους, και θα συγκρουστούν σκληρά με τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους..











volcanotimes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου