Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΕΛΛΑΣ-ΡΩΣΙΑ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΤΑΙ


putin_greece_orthodoxy_erdogan_s400
Οι ελληνικές κινήσεις ματ στη σκακιέρα του Αιγαίου με τη συνδρομή Ρωσίας-ΗΠΑ, η κλιμάκωση των τουρκικών προκλήσεων και ο λόγος που ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα μείνει πιστός στην Ορθόδοξη Συμμαχία.
Μετά από συνάντηση που έγινε πρόσφατα στο Άμπου Ντάμπι του Πάνου Καμμένου με στενό συνεργάτη του Πούτιν, η Ελλάδα παίρνει πυραύλους S-400, ή θα γίνει σημαντική αναβάθμιση των S-300. Για τους S-400 φαίνεται πως τα έχουν βρει στο οικονομικό Ρωσία & Αθήνα.
Επίσης, η Ελλάδα είναι κοντά σε 12 μαχητικά αεροπλάνα F-35 STELTH από την Αμερική. Ήδη βρέθηκε κλιμάκιο της Lockheed Martin στο ΥΠ.ΕΘ.Α. και συζητούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες.
Από την άλλη η Τουρκία εννοείται ότι δεν παίρνει S-400, ότι και να λένε, ούτε F-35, λόγω του ότι ο Ερντογάν δεν πήρε καθόλου χρήμα από την Σαουδική Αραβία (δανεικά), όπως περίμενε.
Αυτή τη στιγμή η Τουρκία διεξάγει ψυχολογικές επιχειρήσεις εσωτερικής κατανάλωσης. Είναι περικυκλωμένη από παντού και έρχεται να εκτονωθεί στο Αιγαίο.
Έτσι και αλλιώς ο Πούτιν δεν θα προμηθεύσει την Τουρκία με ίδια όπλα με την Ελλάδα, λόγω θρησκευτικής διπλωματίας.
Υπάρχει το τρίγωνο συνεργασίας: Πατριαρχείο Μόσχας, Άγιον Όρος, Εκκλησία της Ελλάδος που έχει ενεργό ρόλο σε αυτό. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν πρόκειται να παραβιάσει ποτέ την Ορθόδοξη Συμμαχία Μόσχας-Αθήνας.
ALPHA NEWS – Δήμος Βερύκιος
Κλιμακώνεται η ένταση στο Αιγαίο
Προειδοποιήσεις…
Νέες προκλήσεις εκτιμούν απόστρατοι αξιωματικοί, ότι θα έχουμε από την Τουρκία, όσο διαρκεί η αναταραχή στο εσωτερικό της γειτονικής χώρας. Όπως λένε στον Alpha, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικές, ώστε να αποφευχθεί ένα «θερμό» επεισόδιο.




hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου