Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΣΚΟΠΙΩΝ! Ο ρόλος της Ελλάδας...

Aπό το καλοκαίρι του 2016,Βρετανός διπλωμάτης είχε αναφερθεί στο ‘’διαμελισμό’’των Σκοπίων.Μάλιστα αναφορά στα λεγόμενά του είχε κάνει και αλβανικό άρθρο.
Πιο συγκεκριμένα το άρθρο της Lajmi.net λέει:
«Οι Αλβανοί του νότιου σλαβικού κράτους των Σκοπίων,  θα εξεγερθούν και θα προσπαθήσουν να καταλάβουν ένα μεγάλο μέρος του κρατιδίου. Στην συνέχεια η Αλβανία θα διευρύνει την επικράτειά της στο Κοσσυφοπέδιο και το αλβανικό όνειρο θα πραγματοποιηθεί».
Στο ίδιο άρθρο σημειώνεται πως η δυτική επιρροή στα Βαλκάνια όντας ασθενής,θα δώσει το πάτημα για να γίνουν πολλές συγκρούσεις,ενώ οι εισροές προσφύγων,όπως εκείνες του 1990 θα παρουσιαστούν και πάλι.
Ο Βρετανός Τίμοθι Λες,ο οποίος και πρώτος αναφέρθηκε σε όλα αυτά είναι πρώην επικεφαλής της βρετανικής πρεσβείας στη Μπάνια Λούκα και διευθυντής του οργανισμού «Νιου Γιούροπ».Ο οργανισμός αυτός,ασχολείται με την αξιολόγηση των κινδύνων στη νοτιοανατολική Ευρώπη.
Επιπρόσθερα ισχυρίζεται πως το όλο το χάος θα δημιουργηθεί μετά το ‘’σχίσμα’’της ‘Σερβικής Δημοκρατίας’ της Βοσνίας η οποία με δημοψήφισμα θα ενωθεί με τη Σερβία.
Τέλος το άρθρο σημειώνει πως για διάφορα τμήματα εδαφών,θα πάει και η Ελλάδα και η Βουλγαρία,σε ό, τι θα έχει απομείνει από το κρατίδιο πλέον των Σκοπίων.
Δείτε ΕΔΩ το αλβανικό άρθρο.








voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου