Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Άρχοντες και δούλοι …

wpid-slaves
Τα παλια τα χρονια οι αρχοντες ειχαν δουλους για να τους κανουν τα θεληματα τους . ωστοσο οι αρχοντες επρεπε να φροντισουν οι δουλοι τους να εχουν καποια βασικα ,στεγη ,τροφη ουτοσωστε να παραμενουν ζωντανοι για να συνεχιζουν να τους υπηρετουν .
Φυσικα οι αρχοντες χρησιμοποιουσαν βια και απιστευτη καταπιεση για να ειναι οι δουλοι ησυχοι . οι δουλοι δεν ειχαν την ελευθερια τους και για αυτο μισουσαν τους αρχοντες τους και με καθε ευκαιρεια προσπαθουσαν να απελευθερωθουν .
Αλλες φορες τα καταφερναν αλλες οχι .στην σημερινη εποχη τα πραγματα αλλαξαν . τωρα οι δουλοι ΄΄ελευθερωθηκαν ΄΄ αλλα οι δουλοι στην σημερινη εποχη πρεπει να φροντισουν οι ιδιοι για την στεγη τους την τροφη τους και τα αλλα αναγκαια .
Εφυγε ενα βαρος λοιπον απο τους αρχοντες οι οποιοι τριβουν τα χερια τους .εφοσον τους εδωσαν μια επιπλαστη ελευθερια οι αρχοντες εκαναν τον μεγαλο ελιγμο τους , εδωσαν στους δουλους το ιδιο τους το μυαλο ! με απλα λογια εκπαιδευσαν τους δουλους να σκεφτονται με τροπο που εξυπηρετει τους αφεντες τους .
Οι αρχοντες καταλαβαν οτι ειναι προτιμοτερο να ελεγξουν το μυαλο των δουλων με το να τους φτιαξουν τον τροπο αντιληψης της πραγματικοτητας ,με το να διαδωσουν ιδεες και μοτιβα συμπεριφορας που εξυπηρετουν τους αφεντες παρα με βιαιη καταστολη . για να το πετυχουν αυτο χρησιμοποιησαν διαφορες επιστημες και συγκεκριμενα την ψυχολογια ,κοινωνιολογια , και αλλες .
Ολα αυτα ειναι γνωστα στους παρεικουντες εις την Ιερουσαλημ δεν ειναι συνομωσιες και παραξενιες μου απλα εφαρμοσμενη κοινωνικη ψυχολογια ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΡΕΥΝΕς ,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
Οι ραγιαδες και οι γκιαουρηδες εμαθαν να λατρευουν τον διωκτη και βιαστη τους εφαγαν τοσα χαστουκια που πλεον δεν αντιδρουν και εγιναν οι ιδιοι μπατσοι σκεψης που οποιος δουλος παραστρατηση απο τον δεδομενο τροπο σκεψης τον συνετιζουν ή τον εξοστρακιζουν .
Εκει εξω λοιπον γινετε ενα πολεμος για το μυαλο και την αντιληψη των ανθρωπων .
Δυστηχως η φυσικη επιλογη θα λειτουργησει για αλλη μια φορα για αυτο ο καθενας ας φροντισει τα αναλογα .








katoxika nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου