Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Το υπερόπλο της λησμονιάς


Το υπερόπλο της λησμονιάς
Σας έχουν φυτευθεί ιδέες, κάθε μορφής δήθεν αρχές, ήθη και έθιμα και προγραμματισμούς κάθε μορφής. Αυτά είναι δήθεν Η παλαιά τάξη πραγμάτων. Και τώρα δίνεται μάχη να μην έρθει μια Νέα Τάξη Πραγμάτων που θα την γεννήσουν αυτοί που γέννησαν την παλαιά τάξη πραγμάτων.
Και όλοι εσείς μέχρι τώρα ακολουθείτε τον προγραμματισμό αυτών που εκπαιδεύουν την ανθρωπότητα από κάθε μορφής εξουσία – εκπαίδευση – δομές.
Όλοι εσείς που ακολουθείτε αυτές τις κατευθύνσεις ξέρετε πολύ καλά ότι η πιο σοβαρή ασθένεια που υπάρχει στον άνθρωπο είναι να χάσει την μνήμη του. Γιατί χωρίς μνήμη πλέον κατεβαίνεις βασίλειο και υπάγεσαι στα ζώα. Γιατί αν χάσεις στη μνήμη σου, αυτόματα σου αφαιρείται η σκέψη. Οπότε ακυρώνεται και ο νους σου. Έτσι λοιπόν εάν μπορέσεις στο κάθε άνθρωπο όταν τον εκπαιδεύεις και με έντεχνο τρόπο του ακυρώσεις κάθε μνήμη αυτόματα πλέον είσαι υποχείριο κάθε άρρωστης και μαύρης σκέψης αυτού που σου αφαίρεσε τη μνήμη.

Εάν σε ένα κομπιούτερ αφαιρέσετε τον σκληρό δίσκο που είναι η μνήμη αυτόματα το κομπιούτερ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο το πολύ πολύ για να βάλετε το ποτήρι πάνω με τον καφέ σας. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τον άνθρωπο.
Όλοι που εκπροσωπούν ταμπέλες κάθε μορφής και πάσης μορφής εξουσίας, πολιτικά κόμματα, θρησκευτικές πεποιθήσεις, τράπεζες, επενδυτές, Ιδιωτικοποιήσεις, Ελεύθερος κανιβαλισμός, (ελεύθερη αγορά), κομμουνισμός με αθεία, σύμφωνα συμβίωσης, τεκνοποίησεις από διεστραμμένους νόες ομοφυλοφίλων, φυσικά με την έγκριση των εξουσιών, και το πιο τραγικό απόλα, να έχετε πίστεί ότι δεν είχατε ποτέ μα ποτέΤο παρελθόν ξαναγεννηθεί Η δικιά σας η ίδια η ψυχή, κι ούτε φυσικά θα ξανάρθετε στο μέλλον, η δικιά σας Η ίδια η ψυχή, με διαφορετικά σώματα για να καταλάβετε, να κατανοήσετε και να τελειώσετε την εκπαίδευση του ανθρώπινου σχολείου.
Έτσι όλα αυτά ξεκινάνε από ένα βασικό: να ακυρωθεί τελείως η μνήμη σας κι από την ώρα που γεννιέστε, μέχρι τη στιγμή που φεύγετε σε όλη τη διάρκεια της ζωής σας να έχετε ένα μόνιμο αλσχάιμερ, δηλαδή κενό μνήμης – κενό σκέψης – κενός νους.
Σήμερα Η ανθρωπότητα ζει αυτά τα απίστευτα, για ένα και σπουδαίο λόγο. Να προσπαθήσετε όλοι σας να θυμηθείτε. Να ξαναθυμηθείτε ποιοι τελικά είσαστε. Πριν να γεννηθείτε, ήσασταν τίποτα από όλα αυτά που σας έχουν φυτέψει τώρα στο μυαλό οι εξουσίες? Εννοείται ότι δεν σας αγαπάνε. Διότι εάν σας αγαπάνε θα είχατε υλική ευμάρεια, και κανένα υλικό πρόβλημα. Επομένως αφού αποδεικνύεται ότι δεν σας αγαπάνε, δίνετε έστω 1 πιθανότητα να μην έχουν κανει τα πάντα, ώστε να ακυρώσουν από μέσα σας στη μνήμη? Νομίζω ότι αν μην τι άλλο το παράδειγμα του άψυχου κομπιούτερ το καταλάβατε. Φανταστείτε ότι το μέγεθος από έναν έμψυχο άνθρωπο να του αφαιρέσεις την μνήμη – σκληρό δίσκο.
Γι’ αυτό προσπαθήστε με όλες σας τις δυνάμεις, έξω από οποιαδήποτε ταμπέλα να ξαναθυμηθείτε ποιοι είσαστε. Όπου και να καταλήξετε εάν δεν αισθανθείτε και τελικά καταλήξετε ότι είστε μέσα στα πάντα (στην απειρότητα των συμπάντων) συνεχίστε να προσπαθείτε να ξαναθυμηθείτε….





katoxika nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου