Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Θα σκασει η θα ξεφουσκωσει ο μεμετης ???

12247024_137764606584979_6210336730837954378_n


Θα σκασει η θα ξεφουσκωσει ο μεμετης ???
Αυτη την φορα ο σουλτανισκος μαζι με τον αλβανο φτωχο συγγενη  εχουν κανει high score στις προκλησεις … συντεταγμενα και συγχρονισμενοι απολυτα…
Ποτε θα μας στειλει τους υπολοιπους ο τουρκος στα παραλια??? τωρα που ο πρωθυπουργισκος του Ελλαδα  εχει το αγγουρι στο στομα και σε οτι τρυπα εχει , μηπως ειναι η καταλληλη στιγμη να παρει η να αρχισει αυτο που θελει ο μεμετης???
πολυμερης λεει συναντηση θελει και οχι μονο συζητηση κυπριακο, θελει να τα πουν  για ολα τα θεματα , και αν δεν συμφωνησει ο πρωθυπουργισκος,  αμολημα προσφυγες και διασωση?? και αν συμφωνησει ομως τι εχει να γινει στην πρωτευουσα τα επομενα 24ωρα???
  διαμελισμος ….. ?? συρρικνωση??   like serbia?? τσαμουριες ,θρακη, κυπρο κλπ
  και αυτο το μαραφετι απο αλασκα μερια δυσχεραινει  την κατασταση με τον καιρο…
  αρα να περιμενουμε ή συγκαταθεση ( του πρωθυπουργισκου) και  εναρξη διαμελισμου(θυμησου επικηδειο που εψαλε η  Μπεκανη στον Παπουλια (ιδιας καταγωγης) και εμφυλιο??
 αλλιως δεν συμφωνει ο ( αν δανειστει κακαλα μπορει να το σκεφτομασταν αλλα δεν υπαρχει περιπτωση) πρωθυπουργισκος και αμολα τους απεναντι ο μεμετης και σε ευλογο χρονο δημιουργει επεισοδιο??  Οπως και να  εχει παντως η κατασταση χρειαζεται κριτικη σκεψη, γιατι λογο και του συνεχομενου αλερτ εδω και χρονια μπορει να την πατησουμε οπως το ανεκδοτο με τον λυκο και τα προβατα……..
Επειδη τα εγχωρια καλα παιδια ( τζιχαντια, ουτσεκαδες, τουρκοι πρακτορες που παριστανουν τουριστες η πρωην πραξικοπηματιες, αναρχοφασιστοεβραιοδουλοι και οτι αλλο καλο εχουμε μαζεψει) θα χαρουν πολυ να δουν την χωρα να καιγεται και να παραδιδεται στο χαος…..
θα σκασει η θα ξεφουσκωσει ο μεμετης ???
  ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ……
Όπως η ροή του νερού διαμορφώνεται από τη μορφολογία του εδάφους, έτσι και η ροή της νίκης διαμορφώνεται από τις ενέργειες του αντιπάλου. -ΣΟΥΝ ΤΖΟΥ-
pirinikos mousikos






katoxika nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου