Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΕΞΩ από τα ΔΟΝΤΙΑ!Ο Πούτιν ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ στον ΟΜΠΑΜΑ για την ΕΛΛΑΔΑ...


Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν συνάντησε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του APEC στη Λίμα του Περού.
Η συνάντηση κράτησε μόλις 4 λεπτά και το κλίμα ήταν εξαιρετικά ψυχρό (φαίνεται άλλωστε και από τη φωτογραφία του εξωφύλλου μας). Ο Ομπάμα ‘επιτέθηκε’ στον Πούτιν και τον εγκάλεσε να τηρήσει τις δεσμεύσεις του στο πλαίσιο των συμφωνιών του Μινσκ και φρόντισε να υπενθυμίσει πως το ΝΑΤΟ έχει δεσμευτεί για την κυριαρχία της Ουκρανίας.
Μόλις το άκουσε αυτό ο Πούτιν έδωσε την εξής αποστομωτική απάντηση: «Τα όσα αφορούν στη πόρτα μας, και στα σύνορά μας, με τους πρώην συμμάχους μας, και αδέλφια μας Ουκρανούς, αφορά αποκλειστικά την Ρωσία και την Ουκρανία, εμείς πάντως δεν θα αφήσουμε το ΝΑΤΟ να απαγάγει την Ουκρανία».
Στο σημείο αυτό ο Βλαντιμίρ Πούτιν πέρασε στην αντεπίθεση και ανέφερε στον Ομπάμα πως δεν έπρεπε να πιέσει την Ελλάδα, να μη δίνει άδεια στα ρώσικα πολεμικά πλοία που επιθυμούν ελιμενισμό στα ελληνικά λιμάνια. Μάλιστα στο σημείο αυτό υπενθύμισε στον Ομπάμα πως ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ έχει δηλώσει πως : «Δεν έχουμε καμία δουλειά εμείς με την Ελλάδα, ας αφήσουμε την Γερμανία να ασχοληθεί με το θέμα αυτό, που άλλωστε το γνωρίζει καλύτερα. Ή ακόμα και τον Βλάντιμιρ Πούτιν και τη Ρωσία, ειναι στην σωστή κατεύθυνση».
Στο σημείο αυτό επενέβησαν οι σύμβουλοι των δύο αντρών και διέκοψαν τη συνομιλία των δύο αντρών, προτού εξελιχθεί σε τσακωμό.





voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου