Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Τα ΜΜΕ το κρύβουν!Γι αυτό ΕΧΑΣΕ η ΧΙΛΑΡΙ!Ποιες οι ομοιότητες με ΕΛΛΑΔΑ...


Η Χίλαρι έχασε. Πανηγυρικά μάλιστα. Οι λόγοι πολλοί. Ένας όμως είναι ο βασικότερος όλων. Έπεσε στην παγίδα του συστήματος των Μήντια.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Πολιτεία του Ουισκόνσιν, παραδοσιακό προπύργιο των Δημοκρατικών. Η Χίλαρι είχε να επισκεφτεί τη συγκεκριμένη Πολιτεία από την εποχή της προεκλογικής της καμπάνιας, για το χρίσμα των Δημοκρατικών. Ο λόγος; 
Πίστευε ότι την έχει στο τσεπάκι της, διότι οι δημοσκοπήσεις έδιναν προβάδισμα. Το αποτέλεσμα. Το Ουισκόνσιν να επιλέξει τον Τραμπ και μάλιστα πανηγυρικά.
Αυτό που δεν έχει γίνει αντιληπτό, είναι πως οι λαοί έχουν ξυπνήσει. Όταν βλέπουν ένα σύστημα ολόκληρο να σπρώχνει συγκεκριμένο υποψήφιο ή συγκεκριμένη άποψη, κρύβει τις σκέψεις του και την ώρα της κάλπης ψηφίζει το αντίθετο από το σύστημα. Το ίδιο έγινε στις ΗΠΑ, κάτι ανάλογο έγινε και στην Ελλάδα με το δημοψήφισμα. Θυμηθείτε το μηντιακό σύστημα προ δημοψηφίσματος και μάλιστα θυμηθείτε τις δημοσκοπήσεις.
Ο κόσμος ξυπνά, όχι μόνο στην Αμερική αλλά και σε όλο το δυτικό κόσμο. Δεν γνωρίζει κανείς πως θα είναι ως Πρόεδρος ο Τραμπ. Σίγουρα όμως δεν είναι συστημική επιλογή. Με ότι καλό ή κακό συνεπάγεται αυτό.




voicenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου