Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Αμερικανός αξιωματούχος: «Προετοιμαστείτε για πόλεμο με τη Ρωσία»!


usa_vs_russia
Ένας πρώην αξιωματούχος του Πολεμικού Ναυτικού προειδοποίησε τους κατοίκους της Αλάσκα να προετοιμαστούν για μια εισβολή σε περίπτωση πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας.
Η Daily Star ανέφερε ότι ένας πρώην υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Ναυτικού έχει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η Ρωσία ετοιμάζεται να εισβάλει στην Αλάσκα, αν ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας.
«Είμαστε στα πρόθυρα του να εισβάλουν από την Αλάσκα ως τον Καναδά και τελικά, στα βορειοδυτικά», είπε.
Η εισβολή, σύμφωνα με αξιωματούχο του Ναυτικού, θα ξεκινήσει μέσω υποθαλάσσιας επιδρομής κοντά στην πόλη Wasilla, περίπου 43χλμ. βορειοανατολικά του Anchorage.
Η Wasilla βρίσκεται κατά μήκος της ακτής Knik Arm, ένα σώμα νερού που διακλαδώνεται στο Cook Inlet, που ρέει δυτικά στον κόλπο της Αλάσκα.
«Αίσθηση μας στο Πολεμικό Ναυτικό ήταν ότι ο Ομπάμα είχε μετατρέψει την Αλάσκα σε μια ανυπεράσπιστη περιοχή που θα χρησίμευε ως προκεχωρημένη βάση επιχειρήσεων, όταν θα άρχιζε ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος», ανέφερε ο ανώνυμος αξιωματούχος.
Ρώσοι μεταμφιεσμένοι ως «πληρώματα εθνικών οδών» υποτίθεται ότι βρίσκονται ήδη στην Αλάσκα έτοιμοι να υπηρετήσουν σε έναν ασύμμετρο ρόλο κατά τη διάρκεια μιας εισβολής πλήρους κλίμακας. Τα πληρώματα έχουν οριστεί να «διαταράξουν τις επικοινωνίες και να καταλάβουν γέφυρες ζωτικής σημασίας», όταν ο πόλεμος αρχίσει.
Μια άλλη ανώνυμη πηγή υποστήριξε ότι Ρώσοι με «πολιτικά ρούχα» έχουν εντοπιστεί να κινούνται σε εγκαταλελειμμένο μοτέλ και στρατιωτικές βάσεις.
Καθώς οι εντάσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να αυξάνονται για τα ανταγωνιστικά συμφέροντα στη Συρία, όπως και η απειλητική γλώσσα από Αμερικανούς στρατιωτικούς αξιωματούχους, η Ρωσία έχει αρχίσει να λαμβάνει μέτρα για τη συγκέντρωση των στρατιωτικών δυνατοτήτων της στην αραιοκατοικημένη περιοχή της Άπω Ανατολής της χώρας για την αντιμετώπιση των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων στην Αλάσκα.
Η Ρωσία ανακοίνωσε πρόσφατα σχέδια τοποθέτησης ενός νέου παράκτιου αμυντικού στρατιωτικού τμήματος κατά μήκος της ανατολικής ακτής της από το 2018, με κάποια στρατεύματα να αναμένεται να σταθμεύουν περίπου 50 μίλια από την Αλάσκα.



hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου