Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Αποκαλύπτουμε… ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ! ΟΙ ΦΘΟΡΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΛΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ!


putin-727102
Ο Ρώσος Πρόεδρος καλείται να διαχειριστεί μία πάρα πολύ σοβαρή κρίση!
Η Ρωσία βάζει σε εφαρμογή ένα δραματικό πρόγραμμα λιτότητας σε μια δύσκολη προσπάθεια να καλύψει τα οικονομικά και να καταστείλει τη σταδιακή δυσαρέσκεια των πολιτών, εν μέσω μίας σοβαρής οικονομικής κρίσης στη χώρα εδώ, ίσως της χειρότερης των τελευταίων ετών. Σημαντικό ρόλο έχουν παίξει οι κυρώσεις της Δύσης, που φθείρουν τη ρωσική οικονομία και αποτελούν και τον βασικό μοχλό πίεσης, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους.
Μόσχα προτίθεται να μειώσει τις δημόσιες δαπάνες και να μπει στο χορό των ιδιωτικοποιήσεων με την ελπίδα να καλύψει μαύρες τρύπες ου προϋπολογισμού, μετά την πτώση των τιμών του πετρελαίου και των οικονομικών κυρώσεων που έχουν βυθίσει τη χώρα σε κρίση. Και η διαχείριση αυτής της κρίσης αποτελεί και το μεγάλο διακύβευμα για τον Πούτιν.
Τα νοικοκυριά έχουν δει τις συνθήκες διαβίωσης να γίνονται ολοένα και πιο δύσκολες, εν μέσω της μείωσης του εισοδήματος, της αύξησης του πληθωρισμού και μιας οδυνηρής ύφεσης που διήρκεσε σχεδόν δύο χρόνια.
Το Κρεμλίνο σχεδιάζει τώρα να πραγματοποιήσει περικοπές στις αμυντικές δαπάνες κατά περισσότερο από το ένα τέταρτο του επόμενου έτους, ενώ τα ταμειακά διαθέσιμα για την υγεία και την εκπαίδευση αναμένεται να μειωθούν στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2006, σύμφωνα με το σχέδιο προϋπολογισμού της κυβέρνησης.
Και σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τα ταμειακά αποθέματα, η Μόσχα θέλει να δώσει ώθηση στην παραγωγή πετρελαίου, η οποία αναμένεται να φτάσει σε ποσότητες-ρεκόρ μέχρι το επόμενο έτος. Την ίδια στιγμή, το Κρεμλίνο θέλει μια σταθερή ροή των ιδιωτικοποιήσεων για να φέρει περίπου ένα ποσό της τάξης των 5 δις ευρώ ετησίως μέχρι το 2019.
Ένα ποσοστό της τάξης του 19,5 τοις εκατό της κρατικής πετρελαϊκής εταιρείας Rosneft είναι ήδη στα σχέδια πώλησης, με την ελπίδα να αποφέρει περίπου 10 δισεκατομμύρια ευρώ. Η οικονομία της Ρωσίας συρρικνώθηκε πέρυσι κατά 3,7 τοις εκατό και φέτος αναμένεται να φτάσει σε αντίστοιχα νούμερα.





hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου