Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!! Και όμως εδώ και 1,5 μήνα το αταμπέλοτο πατριωτικό κίνημα μετράει ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ!!!

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 
Είμαστε απίστευτος λαός και το ξέρουμε.
Πολλές φορές με πιάνει μια «κατάθλιψη» γιατί δεν βλέπω τους συμπατριώτες μου να αντιδρούν…
1430
Πόσο λάθος κάνω… 
Έκατσα κάτω σήμερα το πρωί  που είμαι ξεκούραστος και με το μυαλό καθαρό και έκανα έναν απολογισμό…
Τα βάζω κάτω και πείτε μου αν κάνω κάπου λάθος:
α)Όταν ξεκίνησε το θέμα με την πρωινή προσευχή – που για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια ο ανιστόρητος υπουργός παιδείας άλλαξε την εγκύκλιο αποφεύγοντας να ορίσει την πρωινή προσευχή και την έπαρση σημαίας, λέγοντας μόνος ότι έχουν εφαρμογή οι τάδες διατάξεις – ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ. Το πρόβλημα εντοπίσθηκε και αμέσως γιγαντώθηκε αναγκάζοντας την εκκλησία σε ξύπνημα από το λήθαργο, την αυθημερόν έκδοση ανακοίνωσης και αυτούς που ήθελαν να εφαρμόσουν ύπουλα σχέδια να κρυφθούν πάλι πίσω από τα παραβάν τους.
β)Το θέμα των θρησκευτικών. Εδώ μιλάμε για την υπέρτατη νίκη. Ήδη εκπαιδευτικοί σύλλογοι αρνήθηκαν και εγγράφως να εφαρμόσουν το πρόγραμμα του Υπουργού Παιδείας, επικαλούμενοι το Σύνταγμα αλλά και την έλλειψη επιστημονικών μελετών για τις βλακείες που θέλει να διδάσκονται τα παιδιά. Γονείς ρίχνουν πυρά προς τους δασκάλους με ευθείς απειλές, με αποτέλεσμα και αυτοί να μην συμμορφώνονται (στη ζούλα προφανώς φοβούμενοι την πολιτική τους ηγεσία). Η τεράστια κινητοποίηση ημών των Ελλήνων Χριστιανών  Ορθόδοξων Πατριωτών έφερε και την έγερση της εκκλησίας, με τις γνωστές δηλώσεις, την αυθημερόν επισκέψεις στον πρωθυπουργό, την απειλή να ρίξει την κυβέρνηση ο Καμμένος. Στο θέμα θα υπάρξουν μεγάλες μάχες στη συνέχεια. Εδώ είμαστε να τις δώσουμε.
γ) Το μέγα ζήτημα των πλειστηριασμών. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΙΚΗ. Σήμερα τρέχουν να καταθέσουν νόμο για να μην βγαίνουν σε πλειστηριασμούς σπίτια φτωχών οικογενειών. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

δ) Η παραποίηση της σημαίας των Λιντλ. ΕΔΩ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ. Όσο κάποιοι με πραγματικά ηλίθια άρθρα προσπάθησαν να σώσουν την εταιρεία, ευτυχώς είχαμε κρατήσει αρχείο το πριν και το μετά και αποδείξαμε με στοιχεία ότι η σημαία και είχε παραποιηθεί και αλλά και παράνομα χρησιμοποιηθεί. Οι Ελληνικές εταιρείες που παράγουν για την λιντλ  αναγκάσθηκαν σε δηλώσεις, τα λιντ σε ανακοίνωση και ανάρτηση της σημαίας στη σελίδα της εταιρείας (βέβαια και αυτό παράνομο… αλλά τέλος πάντων)

ε) ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ:  Μέχρι προχθές οι Υπουργοί της Ελλάδας κοίμιζαν τα πλήθη. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ενεργοποιήσαμε μαζικά τους χιλιάδες φίλους που μας διαβάζουν. Αναγκάσθηκε ο Πρωθυπουργός χθες να παραδεχθεί το πρόβλημα και να καλέσει την Τουρκία να συμμορφωθεί. Όμως μέχρι προχθές ούτε στις ειδήσεις δεν αναφερόταν το θέμα. Λίγες φωνές και για λίγο χρόνο σε ένα τόσο μεγάλο ζήτημα. Αν μη τι άλλο καταφέραμε το σημαντικότερο να ενεργοποιηθούν αυτοί που πρέπει (στρατιωτικοί και λοιποί στις ακριτικές περιοχές, που πλέον δεν περιμένουν εντολές από την Αθήνα για να είναι έτοιμοι… ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Π Α Ν Τ Α ΕΤΟΙΜΟΙ!!!).
στ)ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Ανακοινώθηκαν μόλις την ημέρα που άνοιξαν τα σχολεία που θα φοιτήσουν παιδιά μεταναστών. Τι νομίζεται εδώ δεν νικήσαμε; ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ!!! ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΤΡΑΜΕ ΝΙΚΕΣ!!! ΚΑΝΕΝΑ σχολείο που αντέδρασε δεν έστειλαν μαθητές – παιδιά μεταναστών. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. Οι υπόλοιποι ας πρόσεχαν. Δεύτερο στοιχείο: ΑΠΟ ΤΑ 10.000+ ανήλικα μόνον τα 350 πάνε σχολείο. Μην μιλάνε για νίκη λοιπόν μερικοί γιατί νίκη με το 3,5%  δεν είναι νίκη, ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Δεν έχουμε απλά μερικές νίκες σε κάποιες μάχες. ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. 
Αδέλφια συμπατριώτες μου…
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, χωρίς ταμπέλες, χωρίς κόμματα, απλά ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! 
Αναλογιστείτε όλα όσα σας ανέφερα, σκεφθείτε και εσείς…
ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!! 




katoxika nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου