Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!! ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ!!


ΣΑΣ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ‘Θ Ι Β Ε Τ’ ΣΤΑ …ΕΛΛΗΝΙΚΑ;;;
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ Ε Π Ι Μ Ε Λ Ω Σ ΑΥΤΑ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ;
Τ1
ΠΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΡΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ; Το Θιβέτ (Tibet) είναι οροπέδιο και περιοχή της Κεντρικής Ασίας, πατρίδα των αυτοχθόνων Θιβετιανών. Βρίσκεται σε υψόμετρο 4.900 μ. κατά μέσο όρο και αποτελεί τη μεγαλύτερη σε ύψος περιοχή της Γής. Για το λόγο αυτό αναφέρεται κοινά, ως «Η Στέγη του Κόσμου»!
T2
T3
Σήμερα αποτελεί τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, με ένα μικρό μέρος, να είναι υπό τον έλεγχο της Ινδίας. (Είναι πιθανότατα η μοναδική περιοχή της γής, που τα σύνορά της, ΔΕΝ μοιάζουν στην σχεδίαση πάνω στους χάρτες, με καμμία άλλη συνοριογραμμή κράτους, λόγω των κινεζικών διεκδικήσεων απο πολλές δεκαετίες). Παραδοσιακά, πρωτεύoυσα έχει την Λάσα. Οι κάτοικοι ομιλούν τη θιβετιανή γλώσσα.
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;
(ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΘΑΡΡΑΛΕΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΜΑΣ ΙΔΡΥΜΑΤΑ…)
T4
Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ, ΜΕ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ, ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ...
Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ, ΜΕ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ,
ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ…
Σ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ 5 ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. (Είναι απο τα ΑΠΕΙΡΑ εκείνα ζητήματα, ιστορικά αλλά και άλλα, που οι επιτήδειοι κυρίαρχοι του κόσμου, που κυβερνούν διαχρονικώς την χώρα μας, απο πολύ μακριά, ΔΕΝ θα επιτρέψουν ποτέ να μάθουμε…)
Θ Ι Β Ε Τ =
Θ = Θείον
Ι = Ιερόν
Β = Βασιλέων
Ε = Ελλήνων
Τ = Τρόπαιον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου