Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Σφυροκοπά το Σύριζα! Επιστολή Μητσοτάκη για «αντισυνταγματικότητα και αυθαιρεσία»...


Επιστολή απέστειλε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, στην οποία επιτίθεται στον Σύριζα κάνοντας λόγο για «Νοσηρό πλέγμα αυθαιρεσίας και αντισυνταγματικότητας» της κυβέρνησης.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κάνει ιδιαίτερη επισήμανση στην «κατάχρηση των διαδικασιών» και  στιλτιτεύοντας με σκληρό τρόπο την «κατάχρηση των Πράξεων Νομθετικού Περιεχομένου» και την «κατάθεση άσχετων τροπολογιών στα συζητούμενα νομοσχέδια».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αφήνει ασχολίαστο το γεγονός της επιλεκτικής πρωτεραίοτητας σε διάφορα «αιτήματα Κοινοβουλευτικών Ομάδων για τη σύσταση εξεταστικών επιτροπών όπως η πρόταση που έχει καταθέσει η ΝΔ από το Μάρτιο για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την περίοδο της διαπραγμάτευσης Βαρουφάκη», καθώς και στη « συστηματική υποβάθμιση του Κοινοβουλευτικού ελέγχου, με ευθύνη Υπουργών, που αρνούνται να προσέλθουν στη Βουλή». 
Την ίδια στιγμή ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος  και ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Κώστας Τσιάρας έδωσαν συνέντευξη τύπου για να υποστηρίξουν την πρωτοβουλία του κ. Μητσοτάκη.






voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου