Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!!!


20160614_nato_0
Το παιχνίδι αποκαλύπτεται (και) εκ των έσω!
Η διαρκώς αυξανόμενη ένταση που επικρατεί με την παρουσία του ΝΑΤΟ στην βαλτική, δεν φαίνεται να χαίρει εκτίμησης ακόμα και μέσα στην ίδια τη συμμαχία.
Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα σύμφωνα με δυτικά ΜΜΕ, η Ρωσία, η οποία προκαλεί το ΝΑΤΟ, δικαιολογεί απόλυτα τις επιθετικές στρατιωτικές ενέργειες της συμμαχίας στη βαλτική, γεγονός το οποίο προκάλεσε τη ραγδαία αύξηση των γεωπολιτικών εντάσεων.
Ωστόσο τα πάντα τότε τα πάντα κατέρρευσαν σήμερα, καθώς ο Υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαγιερ, επέκρινε το ΝΑΤΟ για την εφαρμογή πολεμοχαρούς πολιτικής έναντι της Ρωσίας, χαρακτηρίζοντάς την πιο συγκεκριμένα ως «φιλοπόλεμη», όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild.
«Αυτό που πρέπει να αποφύγουμε σήμερα είναι η αναζωπύρωση της κατάστασης με φιλοπόλεμη πολιτική και «μπότες που προκαλούν θόρυβο», επεσήμανε ο Γερμανός ΥΠΕΞ, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στη Βορειοατλαντική συμμαχία.
Ο Στάινμαγιερ απλώς υπερθεμάτισε όλα αυτά που συμβαίνουν εδώ και πολύ καιρό, και μπορούν να εξηγηθούν με απλή λογική, δηλαδή την προκλητική ανάπτυξη των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία. Ωστόσο, δεδομένου ότι η δήλωση αυτή προέρχεται από έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο χώρας του ΝΑΤΟ, αίφνης λιώνει και η καραμέλα της ρωσικής προπαγάνδας.
Σε μια συνέντευξη του στην Bild την περασμένη Πέμπτη, ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε πως η Ρωσία επιδιώκει να δημιουργήσει «μια ζώνη επιρροής με στρατιωτικά μέσα». «Παρατηρούμε μία μαζική στρατιωτική δραστηριότητα στα σύνορα του ΝΑΤΟ – στην Αρκτική, στη Βαλτική, από τη Μαύρη Θάλασσα προς τη Μεσόγειο», δήλωσε στην εφημερίδα.
Λόγω των εκ διαμέτρου αντίθετων αυτών δηλώσεων πληροφορίες αναφέρουν, ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι εντός του ΝΑΤΟ που ζητούν την παραίτηση του Στάινμαγιερ (κάτι το οποίο φυσικά δεν αναμένεται να συμβεί), αντί να αναρωτηθούν για το λόγο που μια χώρα της συμμαχίας κατηγορεί την ίδια συμμαχία ως φιλοπόλεμο προβοκάτορα!,
Αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η Ευρώπη είναι προ των πυλών ενός νέου ψυχρού πολέμου, με μία συνεχή αύξηση του πυρηνικού της εξοπλισμού, που εξυπηρετεί μόνο το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ τα κέρδη του οποίου εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από τον πόλεμο, τη σύγκρουση και το θάνατο αμάχων σε όλο τον κόσμο.





hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου