Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ! Σε δέκα χρόνια περίπου 200 εκατομμύρια άνθρωποι θα κυκλοφορούν με αυτό!

1041594784

Εικόνες που μόνο στην ταινία Matrix, έχουμε δει ως τώρα αναμένεται να μπουν σταδιακά στη ζωή μας.
Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ είχε συνομιλίες με τον ηγέτη του κόμματος των «Transhumanist» και υποψήφιο για την προεδρία της Αμερικής, Ζόλταν Ίστβαν. Ο Ίστβαν υποστηρίζει και προωθεί την τοποθέτηση μικροτσίπ στο ανθρώπινο σώμα, για να ενισχύσει τη δύναμη του εγκεφάλου ή τις φυσικές ιδιότητες του κάθε ατόμου.
Ο ίδιος ο Ίστβαν έχει ένα μικροτσίπ στο χέρι του, που το χρησιμοποιεί αντί επαγγελματικής κάρτας, ενώ ταυτόχρονα στέλνει μηνύματα κειμένου και ξεκινάει το αυτοκίνητό του.
Όπως δήλωσε στο Radio Sputnik το Ναυτικό των ΗΠΑ ήθελε να συζητήσει το ενδεχόμενο της εμφύτευσης μικροτσίπ στον άνθρωπο και κατ’ επέκταση στο προσωπικό του, με την τεχνολογία παγκόσμιου εντοπισμού θέσης (GPS), επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι στο εγγύς μέλλον πολλοί άνθρωποι θα θέλουν να είναι εφοδιασμένοι με τσιπ.
«Δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν μέσα σε δέκα χρόνια το 50 τοις εκατό των Αμερικανών θα έχει κάποιο είδος εμφυτεύματος, γιατί στο κάτω κάτω ένα εμφύτευμα μπορεί να μειώσει το μέγεθος του πορτοφολιού σας ή ό, τι μεταφέρετε στην τσάντα σας κατά περίπου 30 ή 40 τοις εκατό «, συμπλήρωσε ο Ίστβαν.
«Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ενδιαφέρεται για εμφυτεύματα επειδή θέλει να ξέρει που βρίσκονται οι στρατιώτες του, και δεν είναι πάντα χρήσιμο να έχουν μια συσκευή εντοπισμού δεμένη πάνω στον καρπό ή στα ρούχα τους.»
Η τεχνολογία θα επιτρέψει στη συσκευή εντοπισμού να παραμένει ενεργή, ακόμη και αν ένας στρατιώτης τραυματίστεί ή συλληφθεί από τον εχθρό, δήλωσε ο Ίστβαν. Εξηγώντας ότι το ναυτικό εκφράζει επίσης ανησυχίες για ζητήματα ασφαλείας.
«Υπάρχουν κάποιες ανησυχίες για την ασφάλεια στο ναυτικό. Υπάρχουν πολίτες που κατατάσσονται και έτσι δεν πρέπει να επιτρέπεται σε κάποιον που μόλις έχει προσέλθει στην υπηρεσία να μεταβεί σε μία πυρηνική βάση. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο πρωτόκολλο ή πολιτική σχετικά με αυτό;»
Η νομιμότητα ενός βιολογικού τσιπ είναι αποτελεί γκρίζα ζώνη, καθώς σήμερα αγοράζονται στη μαύρη αγορά από εταιρείες μέσω του διαδικτύου, χωρίς κανένα κανονισμό.
Γι αυτό και ο Ίστβαν προτείνει την νομιμοποίησή τους: «Μέσω ένεσης τα τσιπ θα εμφυτεύονται στο σώμα. Είναι απλά μια διαδικασία 30 ή 60 δεύτερα, ενώ τα τσιπ είναι τόσο μικρά που χωράνε μέσα από μια βελόνα. Είναι κυριολεκτικά το μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού. Έτσι τώρα ένα από τα πράγματα προσπαθώ να κάνω, είναι να συνεργαστούμε με την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τα επίσημα όργανα, όπως το Πολεμικό Ναυτικό για να αρχίσουμε να συζητάμε τη δημιουργία πολιτικών γύρω από αυτό το ζήτημα.»
Για το καλό μας…





hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου