Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Με κεντρικό μήνυμα «Όχι στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος και της μετατροπής της Πατρίδος μας σε απέραντο Hot Spot», διοργανώνουν συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη οι Έλληνες πολίτες, την ερχομένη Κυριακή 27/3, ώρα 6μμ, στον Λευκό Πύργο (στο άγαλμα του ναυάρχου Βότση)!!!




Με κεντρικό μήνυμα «Όχι στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος και της μετατροπής της Πατρίδος μας σε απέραντο Hot Spot», 
διοργανώνουν συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη οι Έλληνες πολίτες, την ερχομένη Κυριακή 27/3, ώρα 6μμ, στον Λευκό Πύργο (στο άγαλμα του ναυάρχου Βότση).

Η συνάθροιση που θα είχε χαρακτήρα διαμαρτυρίας έναντι της υπάρχουσας κατάστασης, είχε αρχικά προγραμματιστεί για την 25η Μαρτίου, ωστόσο με κυβερνητική απόφαση(!) κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό να προγραμματιστεί μιας και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, εξέδωσε απαγόρευση οποιασδήποτε συνάθροισης και πορείας (βάση του άρθρου 11-2 του Συντάγματος για το διάστημα από 6μμ της Πέμπτης 24/3, μέχρι τις 01:00 ώρα της 25/3/2016), «για λόγους δημοσίας ασφάλειας». 

Όπως φαίνεται λοιπόν, οι αρχές του τόπου, μάλλον κάτι φοβούνται και θέλουν να το αποτρέψουν... 

Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί εμποδίζουν το λαό να βγει στον δρόμο και να διαμαρτυρηθεί για τον εξισλαμισμό της πατρίδας μας και την μετατροπή της σε απέραντο Hot Spot λαθρομεταναστών!

Άλλωστε είναι συνταγματικό δικαίωμα του καθενός να συγκεντρώνονται και να διαδηλώνει, άρα επί τις ουσίας το πολιτικό σύστημα ποινικοποιεί την πρώτη μεγάλη ακομμάτιστη εκδήλωση κατά της ισλαμοποίησης της Ελλάδος.






volcano times

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου