Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΠΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ISIS ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!


ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ
ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ… ISIS (Israeli Secret Intelligence Service)
O Νετανιάχου Έτοιμος να «τιμωρήσει» τους Σύριους, οι οποίοι επιτέθηκαν στους τρομοκράτες του ISIL..
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου υποσχέθηκε να τιμωρήσει μια ομάδα Σύριων Δρούζων στα κατεχόμενα Υψώματα του Γκολάν που επιτέθηκαν σε τραυματίες μαχητές του ISIL καθ ‘οδόν προς ένα νοσοκομείο στο Ισραήλ.
«Εμείς δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να πάρει το νόμο στα χέρια του. Εμείς δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να διαταράξει τους ισραηλινούς στρατιώτες στις αποστολές τους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νετανιάχου.
Κάλεσε το περιστατικό ως «πολύ σοβαρό» και δήλωσε ότι αυτοί που κρύβονται πίσω από αυτό θα πρέπει να βρεθούν και να λογοδοτήσουν.
Εν τω μεταξύ, ο Ισραηλινός Υπουργός Στρατιωτικών Υποθέσεων Moshe Yaalon έχει επίσης δεσμευθεί να εντοπίσει τα άτομα των Δρούζων.
Οι Αναφορές λένε πως η ισραηλινή αστυνομία έκανε αρκετές συλλήψεις από την κοινότητα των Δρούζων την Τετάρτη.
Περίπου 200 άτομα από την κοινότητα των Δρούζων στην πόλη του Majdal Shams, το οποίο βρίσκεται στους νότιους πρόποδες του όρους Ερμών και βόρεια των Υψιπέδων του Γκολάν, πέταξαν πέτρες σε ένα ισραηλινό στρατιωτικό ασθενοφόρο το βράδυ της Δευτέρας, αναγκάζοντάς το να σταματήσει.
Τα άτομα των Δρούζων στη συνέχεια έσυραν δύο τραυματίες εξτρεμιστές ISIL έξω από το όχημα και τους χτύπησαν. Ένας από τους τραυματίες μαχητές έχασε τη ζωή του αμέσως μετά, ενώ ο δεύτερος βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Ένας Ισραηλινός στρατιώτης και ένας αξιωματικός πάνω στο όχημα υπέστησαν ελαφρά τραύματα, επίσης, ως αποτέλεσμα της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου