Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ! Έτοιμοι για πόλεμο Ρωσία-Τουρκία

rwsos

Υπάρχουν διαρροές από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες ότι έχουν αναπτυχθεί αντιαεροπορικά συστήματα S-400 Triumf, στη Συρία, συγκεκριμένα στη Λαττάκεια κάτι που προκαλεί πανικό στο ΝΑΤΟ. 
Στην περίπτωση που τα τουρκικά μαχητικά χτυπήσουν στόχους μέσα στη Συρία χωρίς την συγκατάθεση των συριακών αρχών θα δημιουργηθούν De Facto καταστάσεις και πολλοί κάνουν λόγο ότι αυτό θα ήταν αυτοκτονικό για την Τουρκία. 
Η Ρωσία τώρα από τη δική της πλευρά στέλνει τέσσερα Su -30SM, που είναι εξαιρετικά ικανά σε συνδυασμό με τα έξι Su-30SM, που βρίσκονται ήδη στη Συρία να αντιμετωπίσουν δύο μοίρες τουρκικών F-16. Διαθέτουν καλύτερα όπλα από εκείνα του AIM-120C καθώς επίσης και πιο εξελιγμένο ραντάρ.
Η παρουσία της Ρωσίας αναβαθμίζεται και η πίεση στο ΝΑΤΟ, γίνεται όλο και ισχυρότερη, παράλληλα η Τουρκία δημιουργεί ασπίδα με τα S-400, τα οποία είναι εύκολο να καταρρίψουν μέχρι και πυραύλους cruise.
"Ακόμη και αν ένα αεροπλάνο πετάει χαμηλά με ταχύτητα ίδια με αυτή ενός αυτοκινήτου το ραντάρ θα το δείξει στην οθόνη και θα το καταρρίψει, για τους S-400 δεν υπάρχει τεχνολογία "stealth" , κατέστησε σαφές ο Ρώσος διοικητής των πυραυλικών δυνάμεων.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:






voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου