Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Αλλεπάλληλοι ρωσικοί βομβαρδισμοί τσακίζουν τους τρομοκράτες! (βίντεο)

su-253

Ρωσικά βομβαρδιστικά κατέστρεψαν 285 στόχους του ISIL και της Al Nusra κατά τις τρεις τελευταίες ημέρες, στις επαρχίες της Συρίας Χάμα, Ιντλίμπ, Λαττάκεια, τη Δαμασκό, το Χαλέπι και τη Ντέιρ αλ-Ζορ, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας τη Δευτέρα.
Οι ρωσικές Αεροδιαστημικές δυνάμεις πραγματοποίησαν 164 εξόδους στη Συρία σε τρεις ημέρες, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.
Ρωσικά Su-25 κατέστρεψαν 3 οχυρά του ISIL κοντά στη Salma στη συριακή επαρχία της Λαττάκειας, είπε ο Υποστράτηγος Igor Konashenkov.
«Su-25 κατέστρεψαν τρία οχυρά του ISIL εξοπλισμένα με υπόγεια καταφύγια, πολυβολεία και θέσεις ολμοβόλων».
Ρωσικά μαχητικά κατέστρεψαν επίσης σημαντική αποθήκη πυρομαχικών της Al Nusra στην Ανατολική Ghuta, στην επαρχία της Δαμασκού, είπε.
Επίσης, χτυπήθηκε και καταστράφηκε μια βάση του ISIL, εξοπλισμένη με αντιαεροπορικά πυροβόλα, όλμους και πολυβόλα μεγάλου διαμετρήματος στην επαρχία Χαλέπι, είπε ο Konashenkov.
«Μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα αποκάλυψαν μια μεγάλη βάση του ISIL με ένα μεγάλο αριθμό εκτός δρόμου οχημάτων που είναι εξοπλισμένα με βαριά πολυβόλα, Zu-23 αντιαεροπορικά πυροβόλα και όλμους, σε δασώδες ορεινό έδαφος».
Μετά από πρόσθετη εξακρίβωση στοιχείων μέσω άλλων καναλιών, δύο Su-24 κατέστρεψαν τη βάση, είπε.
Επίσης στο Χαλέπι, ρωσικά Su-34 βομβαρδιστικά κατέστρεψαν εντελώς ένα κέντρο διοίκησης του ISIL, το οποίο συντόνιζε πολεμικές επιχειρήσεις των τζιχαντιστών κατά των συριακών ενόπλων δυνάμεων κοντά στην αεροπορική βάση Kowaires.
«Su-34 βομβαρδιστικά πραγματοποίησαν επιδρομή ακριβείας κοντά στην πόλη Zaytan στην επαρχία Χαλέπι, σε ακάλυπτο από μέσα εναέριας αναγνώρισης κέντρο επιχειρήσεων του ISIL, το οποίο συντόνιζε πολεμικές επιχειρήσεις κατά του συριακού στρατού στην περιοχή της αεροπορικής βάσης Kowaires».
Στην επαρχία Χάμα, ένα εργοστάσιο τρομοκρατών, το οποίο εγκαθιστούσε πολυβόλα, όλμους και Zu-23 αντιαεροπορικά σε αυτοκίνητα, καταστράφηκε σε μια ρωσική αεροπορική επιδρομή.
«Ένα εργοστάσιο, όπου οι τρομοκράτες εγκαθιστούσαν βαριά πολυβόλα, όλμους, Zu-23 αντιαεροπορικά σε οχήματα παντός εδάφους, καταστράφηκε στην επαρχία Χάμα. Ως αποτέλεσμα μιας αεροπορικής επιδρομής, οι όροφοι του εργοστασίου που χρησιμοποιούνταν από μαχητές στην επανατοποθέτηση του εξοπλισμού κάηκε εντελώς».
Οι ρωσικές Αεροδιαστημικές δυνάμεις έχουν θέσει κεντρικούς δρόμους σε περιοχές κοντά σε ένοπλες εχθροπραξίες στη Συρία, υπό έλεγχο, για να κόψουν τις οδούς εφοδιασμού των τρομοκρατών.
Ο Konashenkov πρόσθεσε ότι Su-25 αεροσκάφη είχαν καταστρέψει 6 οχήματα που μετέφεραν πυρομαχικά πυροβολικού στην επαρχία Idlib. Επιπλέον, Su-25 ξεκίνησαν επιδρομές σε κομβόι τζιχαντιστών μαχητών στην ίδια επαρχία. «Ως αποτέλεσμα μιας επιδρομής ακριβείας τρία τζιπ με βαριά πολυβόλα και δύο φορτηγά που χρησιμοποιούν οι τρομοκράτες για τη μεταφορά όπλων καταστράφηκαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου