Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Καλύτερο Μέλλον για τη «Μακεδονία» με Τσίπρα και Καμμένο βλέπουν οι Σκοπιανοί! (βίντεο)


klekovski
Του Vladislav Perunović, ανταποκριτή του Hellasforce από τα Σκόπια, ΠΓΔΜ
Στην σημερινή συνέντευξη για την φασιστική τηλεόραση SITEL, ο «πολιτικός αναλυτής» Sašo Klekovski δήλωσε ότι η παρουσία του Πάνου Καμμένου στην νεοσυσταθείσα κυβέρνηση της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι «καλό πράγμα».
Αυτή η ιδέα, η οποία βασίζεται σε μια μάλλον περίεργη συλλογιστική, ότι ο επικρατών αριστερός χαρακτήρας του νεοεκλεγέντος Κοινοβουλίου στην Ελλάδα θα πρέπει να μειώσει το ρόλο του Καμμένου «μόνο για στη μεσολάβηση των αποφάσεων της επιτρεπόμενης αριστεράς» στην εκλογική του περιφέρεια των Ελλήνων πολιτών δεξιού πολιτικού προσανατολισμού. Και αυτό, παρά το σύντομο αλλά ξεκάθαρο μήνυμα του Καμμένου ότι αυτό που είναι σήμερα μια βόρεια επαρχία της Ελλάδας, η Μακεδονία, είναι μια Ελληνική ιστορική γη, στη σύντομης συνομιλίας του με ανταποκρίτρια ΜΜΕ της ΠΓΔΜ.
Αυτό δείχνει τα διπλά στάνταρ, όπως αρθρώνεται μέσα από τις παρατηρήσεις του κ Klekovski σχετικά με την μελλοντική πορεία της ελληνικής κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένης της εξωτερικής πολιτικής. Σε αυτό το σύστημα των «αξιών» είναι ΟΚ ότι «εμείς» (Σερβο-Βούλγαροι της ΠΓΔΜ) μπορεί να αγαπάμε συνδυασμό της απολυταρχίας, του ολοκληρωτισμού και του εθνικο-μυστικισμού, καθώς και καλά βασισμένο ιστορικό ρεβιζιονισμό για σχεδόν μια δεκαετία. Αλλά, επίσης, ελπίζοντας συνεχώς, σε μια άσκηση των διπλών μέτρων και σταθμών, ότι οι «καλοί» (ανεκτική αριστερά) στο «εχθρικό κράτος» θα επεξεργαστούν πρωτοβουλίες που δεν είναι συμβατές με το κοινωνικό κατασκεύασμα του μετά-WW ΙΙ, της «μακεδονικής» εθνότητας. Προς το παρόν, δεν μπορεί κανείς να δει πώς θα αποκρυσταλλωθούν συγκεκριμένες θέσεις της ελληνικής πολιτικής έναντι της λεγόμενης «Δημοκρατίας της Μακεδονίας».
Ωστόσο, η ιδέα του Klekovski που βασίζεται σε κάποιο «δικαίωμα» της ΠΓΔΜ για το οποίο σύντομα δεν θα υπάρχει κανένα εμπόδιο στην ελληνική εθνική πολιτική για την αναγνώριση της «πραγματικότητας» αποτελούν παραδείγματα της άγνοιας. Μια άγνοια των δύο ιστορικών αληθειών- που σίγουρα δεν είναι υπέρ των «εθνικών καινοτομιών» στην ΠΓΔΜ – και της βούλησης των Ελλήνων πολιτών, ανεξάρτητα από το πολιτικό προφίλ των κύριων Ελλήνων πολιτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου