Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ: Πρώτα προειδοποιούν τους τζιχαντιστές να φύγουν και μετά –και καλά- βομβαρδίζουν!


us_fylladio_proeidopoiisi_isis
Ο Λευκός Οίκος δίνει στο ISIS προειδοποίηση 45 λεπτών πριν από βομβιστική επίθεση κατά πετρελαιοφόρων – Γιατί χρειάστηκαν 15 μήνες για τις ΗΠΑ να στοχεύσουν την πετρελαϊκή υποδομή του Ισλαμικού Κράτους;
Ο Λευκός Οίκος του Ομπάμα δίνει στο ISIS μια προειδοποίηση 45 λεπτών πριν από το βομβαρδισμό των πετρελαιοφόρων τους, ρίχνοντας φυλλάδια και συμβουλεύοντας τους δυνητικούς τζιχαντιστές να φύγουν πριν τις αεροπορικές επιδρομές στη Συρία!
«Βγείτε από τα φορτηγά σας τώρα και τρέξτε μακριά από αυτά. Προειδοποίηση: αεροπορικές επιδρομές έρχονται. Πετρελαιοφόρα θα καταστραφούν. Απομακρυνθείτε από τα φορτηγά σας αμέσως. Μην ρισκάρετε τη ζωή σας», αναγράφεται στο φυλλάδιο!
Οι ρίψεις φυλλαδίων δικαιολογούνται υπό την προϋπόθεση ότι οι οδηγοί πετρελαιοφόρου θα μπορούσαν να είναι πολίτες και όχι νεοσύλλεκτοι του ISIS, αν και είναι μια εξήγηση που δεν πείθει.
«Δεν είναι ότι αυτοί οι οδηγοί είναι αθώοι, αμέτοχοι άμαχοι, όπως παιδιά ή άρρωστοι», γράφει ο J.E. Dyer. «Συμμετέχουν στο πόλεμο του ISIS, ακριβώς όπως και άλλοι μη-ένστολοι συμμετέχοντες, οι οποίοι αποτελούν το 100% στις τάξεις του ISIS. Αυτό είναι το πόσο μακριά φτάνει η κυβέρνηση Ομπάμα για να αποφύγει τις παράπλευρες απώλειες – και ποιος ξέρει, μπορεί να είναι και χειρότερα».
Ο Daniel Greenfield του FrontPageMag κάνει ένα παρόμοιο σχόλιο: «Οπότε, μετά από όλο αυτό το διάστημα, βρήκαν ένα μεγάλο σχέδιο. Ρίξετε φυλλάδια στα φορτηγά του ISIS, έτσι ώστε οι οδηγοί, οι οποίοι μπορεί να είναι ή να μην είναι μέλη του ISIS, να μπορέσουν να τρέξουν μακριά. Εν τω μεταξύ το ISIS παίρνει 45 λεπτά προειδοποίηση».
Συγκρίνετε την προσέγγιση του Ομπάμα για την καταπολέμηση του ISIS με εκείνη της Ρωσίας.
Ενώ οι ΗΠΑ χρειάστηκαν δεκαπέντε μήνες για να ξεκινήσουν καν τη στόχευση διυλιστηρίων πετρελαίου και πετρελαιοφόρων του ISIS, οι αεροπορικές επιδρομές από τη Μόσχα κατέστρεψαν περισσότερα από 1.000 δεξαμενόπλοια σε μια περίοδο μόλις πέντε ημερών.
Σε σύγκριση, ο συνταγματάρχης Steve Warren δήλωσε ότι οι ΗΠΑ είχαν εξουδετερώσει μόνο 116 φορτηγά βυτιοφόρα, το «πρώτο χτύπημα» για να στοχευθεί η προσοδοφόρα επιχείρηση πετρελαίου στη μαύρη αγορά του ISIS», η οποία χρηματοδοτεί πάνω από το 50 τοις εκατό των δραστηριοτήτων των τρομοκρατών.
Αμερικανικές αεροπορικές επιδρομές με στόχο περιουσιακά στοιχεία πετρελαίου του ISIS είναι τόσο σπάνιες που το PBS πιάστηκε να χρησιμοποιεί πλάνα ρωσικών μαχητικών να βομβαρδίζουν μια εγκατάσταση αποθήκευσης πετρελαίου στη Συρία περνώντας τα ως απόδειξη της αμερικανικής στόχευσης στην πετρελαϊκή υποδομή του Ισλαμικού Κράτους!
Αμερικανοί στρατιωτικοί πιλότοι έχουν επίσης επιβεβαιώσει ότι τους δόθηκε εντολή να μην ρίχνουν το 75 τοις εκατό των πυρομαχικών σε στόχους του ISIS, επειδή δεν παίρνουν άδεια από τους ανωτέρους τους.
«Πέρασαν 12 ολόκληρους μήνες, ενώ ο ISIS επέλαυνε, χωρίς οι ΗΠΑ να χρησιμοποιούν αεροπορική δύναμη και τώρα καθώς οι πιλότοι έρχονται να μας μιλήσουν, λένε τα τρία τέταρτα των πυρομαχικών, δεν μπορούν να πέσουν, δεν μπορούμε να πάρουμε έγκριση ακόμα και όταν έχουμε έναν ξεκάθαρο στόχο μπροστά μας», δήλωσε ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων Ed Royce, ενώ ο βετεράνος Αμερικανός Στρατηγός Jack Keane ονόμασε την πολιτική «ένα παραλογισμό από το ξεκίνημα».
Πολυάριθμοι αναλυτές υποστηρίζουν ότι η αναμονή δεκαπέντε μηνών του Ομπάμα πριν ξεκινήσει να στοχεύει τον πρωτογενή μηχανισμό χρηματοδότησης του ISIS, ήταν μέρος μιας σιωπηρής πολιτικής να βοηθήσει το Ισλαμικό Κράτος να ανατρέψει τον Πρόεδρο της Συρίας Bashar Al-Assad.
Νωρίτερα φέτος έγγραφο που προέκυψε επιβεβαιώνει ότι το Πεντάγωνο προέβλεπε την άνοδο του ISIS και ότι η υποστήριξη της Δύσης στις ομάδες της Αλ-Κάιντα και άλλους αντι-Άσαντ αντάρτες στη Συρία, θα οδηγούσε στη δημιουργία ενός «Πριγκιπάτου σαλαφιστών» που θα βοηθήσει στην «απομόνωση» του Άσαντ.
«Το συμπέρασμα- η σχεδόν αδιάψευστη αλήθεια – είναι ότι οι ΗΠΑ και οι περιφερειακοί σύμμαχοί τους της ήταν μέσα στη «χρήση σουνιτών εξτρεμιστών για να επιφέρουν αλλαγή καθεστώτος στη Συρία» και το άμεσο αποτέλεσμα αυτή της στρατηγικής είναι το ISIS, αναφέρει το Zero Hedge, προσθέτοντας, «οι ΗΠΑ δεν ήθελαν να κόψουν τη χρηματοδότηση του Ισλαμικού Κράτους, διότι χωρίς χρήματα, η ομάδα δεν μπορούσε να πολεμήσει τον Άσαντ».
Η New York Times αναφέρει ακόμη ότι η Κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ μπορεί να έχει εμπλακεί σε μια μακρά προσπάθεια να αποκρύψει σκοπίμως το γεγονός ότι το σχέδιο των Ηνωμένων Πολιτειών να κατεδαφίσει το ISIS δεν ήταν αποτελεσματικό.
Τα στοιχεία συνεχίζουν να αναδύονται ότι το ISIS λαμβάνει στήριξη από κρατικούς χορηγούς τρόμου όπως η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία.
Το αξίας $ 800 εκατομμυρίων πετρέλαιο του ISIS έχει πωληθεί στην Τουρκία, μια υποτιθέμενη σύμμαχο των ΗΠΑ. Στα φορτηγά του ISIS συνήθως επιτρέπεται η διέλευση πέρα δώθε μεταξύ του προπύργιου Ισλαμικού Κράτους, Raqqa και της Τουρκίας, ενώ η χώρα του ΝΑΤΟ διευκολύνει τις πωλήσεις πετρελαίου στη μαύρη αγορά εκ μέρους της τρομοκρατικής ομάδας.
Μια μεγάλη κρύπτη εγγράφων αντικατασκοπείας που ανακτήθηκαν από μια επιδρομή σε κρησφύγετο του ISIS αυτό το καλοκαίρι, επιβεβαιώνει ότι «οι άμεσες σχέσεις μεταξύ Τούρκων αξιωματούχων και μελών του ISIS είναι τώρα αναμφισβήτητη».
Paul Joseph Watson

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου