Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν μέλη τρομοκρατικών ομάδων

syriza logo
Σάλος έχει προκληθεί στην πολιτική σκηνή της χώρας μετά της δηλώσεις του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ότι δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του, ακόμα και από πολιτικούς που έχουν σχετίζονται με τρομοκρατικές οργανώσεις.
Μάλιστα, ο Γιάννης Πανούσης μιλώντας στο Mega, αποκάλυψε ότι πρόσωπα και στοιχεία για την υπόθεση αυτή γνωστοποιήθηκαν στον Αλέξη Τσίπρα. 
Η αποκάλυψή του, πως τα άτομα αυτά βρίσκονται ακόμα και τώρα στα πολιτικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, έχει ανάψει φωτιές στο Μαξίμου! Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοί που τον απείλησαν δεν είναι ούτε υπουργοί, ούτε βουλευτές.
Πρόκειται για ενεργά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Πανούσης είπε χαρακτηριστικά:
«Τα περισσότερα από τα στοιχεία που κατέχω είχαν γνωστοποιηθεί στον πρωθυπουργό εδώ και τέσσερις μήνες κατά δήλωση του κ. Γιάννη Ρουμπάρη. Δεν υπήρξε καμία αντίδραση ενώ πολλά από τα αναφερόμενα στα έγγραφα πρόσωπα ‘κοσμούν’ και πάλι πολιτικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Κατέθεσα στον συμβολαιογράφο τα σχετικά στοιχεία διότι πιστεύω ότι καταρχήν το θέμα είναι πολιτικό.
Προφανώς, εφόσον ο πρωθυπουργός θεωρεί σκόπιμο να τα καταθέσω στον εισαγγελέα, αυτό και θα πράξω τις επόμενες μέρες. Χαίρομαι που ο πρωθυπουργός θέλει να δει στις φωτογραφίες τα ονόματα των εμπλεκομένων τα οποία ασφαλώς και θα διαρρεύσουν όχι με δικιά μου ευθύνη. Μάλλον αυτό θα δημιουργήσει μεγαλύτερο πολιτικό πρόβλημα. Και αυτό ήθελα να αποφύγω. Εκτός αν και τον ίδιο ‘βολεύει’ η εκκαθάριση του τοπίου. Στο πλαίσιο αυτό, καλό είναι να ενημερωθεί το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού για την ανακοίνωση στο Indymedia που βγήκε πριν από λίγο και να βγάλει τα συμπεράσματά του».




voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου