Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Οι μυξοπαρθένες του ΝΑΤΟ ζητούν και τα ρέστα από τη Ρωσία! Ουστ ξεφτιλισμένοι Τουρκο -γλείφτες…


stoltenberg_simaies_nato_turkey
Επειδή ρωσικά μαχητικά παραβίασαν τον τουρκικό εναέριο χώρο πραγματοποιώντας αεροπορικές επιδρομές στη Συρία, έχει στηθεί ένα ολόκληρο πανηγύρι από το ΝΑΤΟ, με προειδοποιήσεις προς τη Ρωσία, έκτακτες συναντήσεις κλπ. Όταν όμως οι Τούρκοι κάνουν καθημερινά σουρωτήρι τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ εναέριο χώρο… τουμπεκί!
Εξηγήσεις από τη Ρωσία ζητά το ΝΑΤΟ για τις παραβιάσεις του τουρκικού εναέριου χώρου στις πρόσφατες αεροπορικές επιδρομές στην Συρία.
Οι πρέσβεις των χωρών-μελών της Συμμαχίας, οι οποίοι συναντήθηκαν εκτάκτως στις Βρυξέλλες κάλεσαν τη Μόσχα να σταματήσει άμεσα αυτή την πρακτική.
Η Τουρκία είχε αντιδράσει έντονα καλώντας τον Ρώσο πρεσβευτή στην Άγκυρα στο υπουργείο Εξωτερικών για εξηγήσεις. Ειδοποίησε το ΝΑΤΟ προειδοποιώντας ταυτόχρονα διά στόματος του πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου ότι η χώρα έχει σαφείς κανόνες εμπλοκής και θα τους ενεργοποιήσει.
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ καταδίκασε τις «απαράδεκτες παραβιάσεις του τουρκικού εναέριου χώρου από ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη», επισημαίνοντας επίσης πως οι ενέργεις της Ρωσίας στη Συρία «δεν συμβάλλουν στην ασφάλεια και στη σταθερότητα της περιοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου