Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Ο Τσίπρας στη Βουλή απαντά για το προσφυγικό

tsipraas

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, πρόκειται αύριο να δώσει απάντηση κατά τη διάρκεια της "Ώρας του πρωθυπουργού" σε ερώτηση που είχε καταθέσει ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, σχετικά με την προσφυγική/μεταναστευτική πολιτική της χώρας.
Μάλιστα, στην ερώτηση που κατέθεσε ο κ. Κουμουτσάκος χαρακτηρίζει «ασαφή» την απόφαση των ευρωπαϊκών κρατών για το μεταναστευτικό.
Παράλληλα, κυβερνητικές πηγές υποστηρίζουν ότι η ελληνική κυβέρνηση παίρνει διαρκώς μέτρα για την φιλοξενία των ανθρώπων αυτών, μιας και για την συγκρότηση της φιλοξενίας, της ταυτοποίησης και της μετεγκατάστασης τους, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι ο αγώνας αυτός είναι αγώνας για να αναδειχτεί το ανθρωπιστικό πρόσωπο της Ευρώπης, εκεί που άλλοι υψώνουν τις σημαίες της ξενοφοβίας και του ακροδεξιού λαϊκισμού.
Τέλος, λέγεταο ότι στην προσπάθεια αυτή, η ελληνική κυβέρνηση αναμένει και την θετική συμβολή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αντί για την ανέξοδη κριτική και τις αμφιλεγόμενες λαϊκιστικές κορώνες που ακούγονται μέχρι σήμερα, ιδιαίτερα από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.



voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου