Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Σχέδιο ΗΠΑ-Γερμανίας – Ανασχηματισμός του Ναζιστικού Κόσμου του Άξονα – Ο Στόχος και η Ελλάδα!


Klaus_Iohannis_NATOed
Ο Γερμανός πρόεδρος της Ρουμανίας φέρνει το ΝΑΤΟ δίπλα στη Ρωσία
Δείτε πόσο ύπουλα οι ΗΠΑ και η Γερμανία κατασκευάζουν «ανάγκη» για να φέρουν ΝΑΤΟικές (αμερικανικές βασικά) δυνάμεις δίπλα στη Ρωσία.
Δεν είναι ευρύτερα γνωστό ότι ο Πρόεδρος της Ρουμανίας Klaus Werner Iohannis είναι Γερμανός της Ρουμανίας και μάλιστα είναι ο επικεφαλής του Demokratisches Forum der Deutschen in Rumänien (Δημοκρατικό Φόρουμ των Γερμανών στη Ρουμανία). Είναι ο τέταρτος Γερμανός επικεφαλής σε χώρα της Ανατολικής Ευρώπης μετά από τους Rudolf Schuster (Σλοβακία), Ferenc Mádl και Pál Schmitt (Ουγγαρία). Μιλάμε κυριολεκτικά Γερμανοί, έξω από τη Γερμανία, να διοικούν άλλες χώρες.
Ο Klaus Werner Iohannis δήλωσε στις 28 Οκτωβρίου (κάτι συμπτώσεις ρε φίλε μου!) ότι εννέα χώρες από την κεντρική και ανατολική Ευρώπη θα πιέσουν στη συνέλευση της 4ης Νοεμβρίου για μεγαλύτερη παρουσία του ΝΑΤΟ στην περιοχή λόγω του αυξανόμενου κινδύνου ασφαλείας «από την ανατολή και το νότο». Ανατολή σίγουρα είναι η Ρωσία, αλλά Νότος είναι η Συρία; Ή μήπως βλέπουν και την Ελλάδα ως κίνδυνο;
Οι χώρες που αναφέρονται είναι η Βουλγαρία, Τσεχία, Εσθονία, Ουγγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Πολωνία, Ρουμανία και Σλοβακία. Είναι εκπληκτικό ότι ο ανοιχτά και καθαρά γερμανότατος Γερμανός που διοικεί τη Ρουμανία (η οποία ήταν μέλος του Άξονα το ’40), μαζί με τη Σλοβακία, Ουγγαρία (που ήταν στον Άξονα και πρόσφατα είχαν Γερμανούς για Αρχηγούς κράτους), όπως επίσης με την Βουλγαρία του Άξονα και τις «κραγμένες» ναζιστικά Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, αναλαμβάνουν τέτοια κίνηση. Η Πολωνία και Τσεχία είναι γνωστές αμερικανοκίνητες τσόντες.
Αν δούμε και την ιαπωνική κυβέρνηση που παραβίασε τις ιαπωνικές υποχρεώσεις και υιοθέτησε πολιτική στρατιωτικών επεμβάσεων και εκτός Ιαπωνίας … χρησιμοποιώντας τις Δυνάμεις Αυτοάαμυνας (!!!) δεν είναι προφανές ότι βλέπουμε έναν ανασχηματισμό του ναζιστικού κόσμου του Άξονα; Δυστυχώς, μερικοί Σύμμαχοι του ’40 μπήκαν τώρα, ίσως ήταν θέμα ευκαιρίας και τότε απλώς δεν την είχαν.
Σύμπτωση ότι τώρα οι Ορθόδοξες χώρες είμαστε ο βασικός στόχος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου