Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Δείτε τα 7 υπερόπλα της Ρωσίας

iperopla
Mπορεί τα προβλήματα της ρωσικής οικονομίας να έχουν επηρεάσει αρκετά το ρωσικό στρατό, λόγο της ξαφνικής πτώσης του πετρελαίου αλλά και των κυρώσεων της Δύσης, το Κρεμλίνο επεξεργάζεται κάποια project, τα οποία έχουν σχέση με επτά υπερόπλα και θα αλλάξουν τις ισορροπίες ολόκληρου του πλανήτη.

Αυτό συμβαίνει εξαιτίας του ότι η Μόσχα θέλει να εκσυγχρονίσει τον στρατό της και σκοπεύει να το κάνει με νέους βαλιστικούς πυραύλους, νέα υποβρύχια, το πιο σύγχρονο τανκ του κόσμου, αλλά και με ενεργειακά όπλα και λέιζερ.
Ένα από αυτά τα όπλα είναι τα πυρηνικά υποβρύχια. Είναι νέα εξελιγμένα υποβρύχια τέταρτης και πέμπτης γενιάς και ταυτόχρονα σχεδιάζονται υποβρύχια drones, τα οποία έχουν ως βασικό τους στόχο την ενισχύση της ναυτικής δύναμης της χώρας.
weapons

Το επόμενο όπλο της Μόσχας είναι οι υπερηχητικοί πύραυλοι και αυτοί νέας γενιάς. Όλοι γνωρίζουμε πως το πυραυλικό πρόγραμμα της Ρωσίας να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα εξαιτίας αποτυχημένων δοκιμών, αλλά με τη βοήθεια της Ινδίας το νέο υπερβλήμα Yu-71 θα είναι έτοιμο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Η ταχύτητα του θα φτάνει τα 7.000 μιλία την ώρα και θα υπερισχύει των αντίστοιχων αμερικανικών, γιατί  θα μπορεί να φέρει και πυρηνικές κεφαλές.
Ένα ακόμα πολεμικό ρωσικό project είναι το περηχητικό βομβαρδιστικό PAK-DA. Το συγκεκριμένο θα έχει εύρος δράσης 12.000 χλμ, θα μπορεί να πετάξει και να επιστρέψει από την Μόσχα στη Νέα Υόρκη με φορτίο βομβών βάρους 30 τόνων.
ploio

Η δημιουργία ενός όπλου το οποίο θα κλείνει τα συστήματα τηλεπικοινωνιών του εχθρού αλλά θα θέτει εκτός λειτουργίας και τα λειτουργικά συστήματα των όπλων του εχθρού είναι πολύ κοντά σε δημιουργία. Πρόκειται για το απόλυτο όπλο ηλεκτρονικού πολέμου, που θα γυρίσει τους εχθρούς της Μόσχας στην λίθινη εποχή. Τα πλοία, τα αεροπλάνα, οι πύραυλοι και τα άρματα μάχης του εχθρού θα αχρηστεύονται.


phgh:voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου