Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Μαραθώνας, Θερμοπύλες, Πλαταιές, Μυκάλη… Η Ελλάδα μπορεί να σώσει και πάλι τη Δύση


Μαραθώνας Θερμοπύλες Πλαταιές Μυκάλη
Όπως στον Μαραθώνα, τις Θερμοπύλες, τις Πλαταιές και το Οροπέδιο της Μυκάλης περίπου 2.500 χρόνια πριν, η Δυτική ελευθερία εξαρτάται και πάλι από την Ελλάδα
Σήμερα η Ουάσιγκτον και η αυτοκρατορία των υποτελών ευρωπαϊκών κρατών της, παίζουν το μέρος της Περσικής Αυτοκρατορίας, και καθυστερημένα οι Έλληνες μέσω της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αρνούνται να υποταχθούν σε αυτή την αυλή…
Λίγοι καταλαβαίνουν ότι η μοίρα της Δυτικής ελευθερίας, ό, τι απομένει από αυτή, βρίσκεται σε κίνδυνο σύγκρουσης, και, μάλιστα παίζεται η ίδια η ύπαρξη της. Σίγουρα η γερμανική κυβέρνηση δεν καταλαβαίνει. Ο Sigmar Gabriel, Γερμανός αντιπρόεδρος καγκελάριος, δήλωσε πως η ελληνική κυβέρνηση είναι μια απειλή για την ευρωπαϊκή τάξη. Δηλαδή τι εννοεί δίνοντας το δικαίωμα ενός «ευρωπαϊκού εντάλματος» στις ισχυρότερες χώρες για να λεηλατήσουν τις ασθενέστερες.
Η «ελληνική κρίση» δεν αφορά το χρέος. Το χρέος είναι η προπαγάνδα που η αυτοκρατορία χρησιμοποιεί για να υποτάξει την κυριαρχία σε όλο τον δυτικό κόσμο.
Η ελληνική κυβέρνηση ζήτησε από τα έθνη που απαρτίζουν το «δημοκρατικό» σκέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παράταση μιας εβδομάδας για το χρέος, προκειμένου για τον ελληνικό λαό να δώσει την έγκριση ή να αποδοκιμάσει τις σκληρές προτάσεις που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα από την Επιτροπή της ΕΕ, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ με την επιμονή της Ουάσιγκτον.
Η απάντηση από την Ευρώπη το ΔΝΤ και την Ουάσιγκτον ήταν «ΟΧΙ».
Η ελληνική κυβέρνηση έχει πει ότι η δημοκρατία δεν εφαρμόζεται όταν οι πιστωτές είναι αποφασισμένοι να κάνουν τους Έλληνες πολίτες να πληρώνουν για τα λάθη των πιστωτών με μειωμένες συντάξεις, μειωμένη υγειονομική περίθαλψη, μειωμένη εκπαίδευση, μείωση της απασχόλησης και μείωση των κοινωνικών υπηρεσιών.
Η θέση της Αυτοκρατορίας είναι ότι οι Έλληνες είναι υπεύθυνοι για τα λάθη των ξένων πιστωτών τους, και οι Έλληνες πρέπει να πληρώσουν για τα λάθη τους πιστωτές τους », ειδικά αυτά τα λάθη που έχουν ενεργοποιηθεί από την Goldman Sachs.
Όπως έχει αποδειχθεί με βεβαιότητα, το αίτημα της αυτοκρατορίας είναι ψεύτικο. Τα μέτρα λιτότητας που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα έχουν ως αποτέλεσμα την πτώση της οικονομίας κατά 27%, αυξάνοντας έτσι την αναλογία του χρέους προς το ΑΕΠ και την επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης στη χώρα. Η λιτότητα έχει καταφέρει να οδηγήσει τον ελληνικό λαό περισσότερο στον πάτο, καθιστώντας έτσι αδύνατη την αποπληρωμή του χρέους.
Η Αυτοκρατορία απέρριψε το δημοκρατικό δημοψήφισμα στην Ελλάδα την επόμενη Κυριακή, διότι δεν πιστεύει στη δημοκρατία. Η Αυτοκρατορία, όπως και όλες αυτού τους είδους, πιστεύει στην υποτέλεια. Η Ελλάδα δεν είναι υποταγμένη. Ως εκ τούτου, η Ελλάδα πρέπει να τιμωρηθεί. Οι Πέρσες του Δαρείου και του Ξέρξη είχαν την ίδια άποψη με την Ουάσιγκτον και την ΕΕ.
Αυτό που ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση είναι να κάνει ό, τι και οι προηγούμενες, να αποδεχθεί δηλαδή τα δάνεια και τα σκληρά μέτρα και να επιτρέψει τη λεηλασία της χώρας.
Οι Λεηλασίες είναι ο μόνος τρόπος για το Δυτικό Χρηματοπιστωτικό Σύστημα για να βγάλει λεφτά. Η Γερμανική, η Γαλλική, και η Ολλανδική Κυβέρνηση, μαζί με την Ουάσιγκτον και το δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα έχουν ταχθεί υπέρ της λεηλασίας. Για μια χώρα που πρέπει να λεηλατηθεί, η φωνή του λαού του πρέπει να σιωπήσει.
Αυτός είναι ο λόγος που οι Γερμανοί και το οικοδόμημα της ΕΕ επιτίθενται στην ελληνική κυβέρνηση, που παραδίδει τη δυνατότητα να αποφασίσει για το μέλλον της Ελλάδας ο ελληνικός λαός.
Με άλλα λόγια, σήμερα στη Δύση, η κυριαρχία των λαών και η λογοδοσία των κυβερνήσεων είναι ασυμβίβαστες με τα οικονομικά συμφέροντα του ένα τοις εκατό που ελέγχουν την οικονομική και πολιτική τάξη.
Εν κατακλείδι: Αν η δημοκρατία μπορεί να καταστραφεί στην Ελλάδα, μπορεί να καταστραφεί σε όλη την Ευρώπη.


phgh:http://hellasforce.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου