Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Θεοδωράκης ο ΜΠΟΥΛΗΣ έπιασε στο στόμα του τον Τσίπρα! Πόσα έπαιρνες από την ΕΡΤ, Σταυρούλη;


ΒΙΝΤΕΟ: Ο Θεοδωράκης ο ΜΠΟΥΛΗΣ έπιασε στο στόμα του τον Τσίπρα! Πόσα έπαιρνες από την ΕΡΤ, Σταυρούλη;
Ο καημενούλης ο Σταυρούλης ο Θεοδωράκης. Τον είχε το σύστημα να κάνει εκπομπούλες και να ανεβάζει κειμενάκια στο ίντερνετ και ξαφνικά του δώσαμε μετάταξη.
Τον αποσπάσανε στη... Βουλή για να γίνει ο επόμενος ηγέτης της Ελλάδας. Κωλοδουλειά. Εντάξει, κάνει ταξιδάκια, μεταφέρει μηνύματα στις Βρυξέλλες, φέρνει πίσω εντολές. Έγινε και αρχηγός κόμματος πριν, μπήκε και στη Βουλή. Κι όμως, ανάμεσα μας υπάρχουν κάποιοι που ψήφισαν... Ποτάμι.
Ας γυρίσουμε όμως στον Σταυρούλη που τα είχε πάντα όλα έτοιμα στη ζωή του. Και φράγκα. Πολλά φράγκα. 20 χιλιάρικα το επεισόδιο έπαιρνε στην ΕΡΤ για εκπομπές που δεν άντεχε να δει ούτε ο Σημίτης.
Αυτό το απίθανο τυπάκι, λοιπόν, η μνημονιακή εφεδρεία του συστήματος (για να δείτε πόσο πάτο έχει πιάσει το σύστημα αυτό) ήθελε να πει σήμερα στη Βουλή ότι ο Τσίπρας δεν ξέρει τι θα πει δουλειά και ένσημα. Ο άνθρωπος, δηλαδή, που στα 40 του έγινε πρωθυπουργός είναι ένας ανίκανος και ο Σταύρος που στα 50 του έγινε πολιτικός είναι ο... ικανός.
Σταυρούλη, δηλαδή, χορεύει όλον τον πλανήτη ένας χαμηλού επιπέδου, ε; Α, δεν τα είπε τελικά στη Βουλή ο Σταύρακας! Υπάρχουν αυτά τα λόγια στο κείμενο που μοιράστηκε στους δημοσιογράφους: "Δεν μάθατε ποτέ κ. Τσίπρα τι πάει να πει δουλειά κι ένσημα κι έρχεστε τώρα να πείτε στους σαραντάρηδες - τους πενηντάρηδες- τους εξηντάρηδες «αφήστε με να τα παίξω όλα κορώνα γράμματα», «αφήστε να τζογάρω το μέλλον των παιδιών σας», «αφήστε να ρισκάρω την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση». «Κι αν μας βγει μας βγήκε»".
Αλλά δεν τα είπε! Κώλωσε ο καημένος. Ή μπορεί, απλώς, και να τα πήδηξε. Δεν είναι στα προτερήματα του να μιλάει. Να ακούει ξέρει αυτός. Εντολές. Από καναλάρχες, πρώην πρωθυπουργούς και νυν δανειστές.
"Δεν ζούσατε ποτέ από την εργασία σας. Δεν ζούσατε ποτέ από τα χέρια σας. Ήσασταν πάντα στην μισθοδοσία του κόμματος. Κομματικοί υπάλληλοι που πλήρωνε το κράτος. Και τώρα πια κυβερνητικοί υπάλληλοι" είπε ο Θεοδωράκης κοιτώντας τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά τα είπε. Τα άλλα, για τον Τσίπρα, τα φοβήθηκε.
Τσουβάλιασμα συλλήβδην και αφέλεια. Κλασικά πράγματα για τον γεννημένο... ρήτορα, μπουρδολόγο ολκής και ανίκανο να κάνει δεύτερη σερί πρόταση με λογικό ειρμό παιδιού δημοτικού Θεοδωράκη.
Αυτά δεν είπε. Εκείνα τα είπε. Όσο για τα άλλα που είπε; Αφήστε. Αν βαρεθήκατε, βάλτε να δείτε καμιά καλή κωμωδία. Γιατί και ως κομπάρσος, αποτυχημένος είναι ο μπαγάσας.

Οι προσβολές του Θεοδωράκη δε θα μπορούσαν να μείνουν αναπάντητες. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον αποδοκίμασαν έντονα!

Η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου ανάφερε χαρακτηριστικώς πως οι βουλευτές της Αριστεράς έχουν υπηρετήσει αρχές κι αξίες κι όχι νταβατζήδες.
Στο ίδιο μήκος κύματος, ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης κατηγόρησε τον κ. Θεοδωράκη πως ήρθε στη Βουλή για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των δανειστών. "Οι Αριστεροί δεν υπήρξαν ποτέ διαπλεκόμενοι κι άνθρωποι των αγορών. Οσον αφορά την Αριστερά, το ηθικό της πλεονέκτημα είναι έξω από κάθε συζήτηση", σημείωσε με νόημα ο κ. Βούτσης.
Ειρωνικός ήταν κι ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς: "Ο κ. Θεοδωράκης άκουσε από μια γραμματέα της Κομισιόν πως ήμασταν σχολική εκδρομή και το έκανε επιχείρημα. Ήσαστε και εσείς μέρος του κράτους, όταν δουλεύατε στην ΕΡΤ".

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΝΑΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ:


 

 
FOLLOW
Το ΧΩΝΙ δεν έχει μεγαλόσχημους χρηματοδότες. Στηρίζεται αποκλειστικά στους αναγνώστες του. Υποστήριξε Το ΧΩΝΙ με όποιο ποσό μπορείς. Για να μαθαίνεις από εμάς την αλήθεια που οι άλλοι κρύβουν.
toxwni.gr | donate

Blogoσφαιρα

Εδώ αναδημοσιεύουμε ενδιαφέροντα άρθρα, είτε συμφωνούμε μαζί τους, είτε όχι.
Εγγραφείτε τώρα στην υπηρεσία newsletter και μάθετε πρώτοι, τι συμβαίνει γύρω σας!
Όνομα:
E-mail:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου