Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η ηχηρή απάντηση Πούτιν στις συμφωνίες της Νέας Τάξης Πραγμάτων!


1026103788
Η Ρωσία προωθεί το έργο της για μια «ευρύτερη ευρασιατική συνεργασία» με τη συμμετοχή της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης, με την ταυτόχρονη συμμετοχή της Κίνας, της Ινδίας, του Πακιστάν και του Ιράν. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δίνει το έναυσμα για το «νέο δρόμο του μεταξιού», που θα απλωθεί από το Πεκίνο ως τη Μόσχα.
Η επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου στο Πεκίνο, που έχει προγραμματιστεί στις 25 Ιουνίου, αποσκοπεί στην ενίσχυση των οικονομικών δεσμών μεταξύ της Ρωσίας και της Κίνας έτσι ώστε διευκολυνθεί η ανάπτυξη των έργων μεταξύ των ευρασιατικών χωρών και των συνεργατών τους.
«Αποδεικνύεται ότι για να πούμε ότι [η Ρωσία και η Κίνα] έχουν απλά μία στρατηγική συνεργασία δεν αρκεί πια. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε αρχίσει να μιλάμε για μια συνολική εταιρική σχέση σε συνδυασμό με τη στρατηγική συνεργασία», είχε διαμηνύσει από την Αγία Πετρούπολη ο Πούτιν.
Οι ηγέτες των δύο χωρών θα υπογράψουν πάνω από 30 έγγραφα συνεργασίας κατά την επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Πεκίνο. Οι ενέργειες αυτές ωστόσο έχουν ξεκινήσει από τις αρχές του έτους με τη Μόσχα να στρέφεται προς την Ασία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί η συμφωνία της 1ης Μαΐου, όταν ο Πρόεδρος Πούτιν ενέκρινε την ομοσπονδιακή νομοθεσία N120-FZ που επικύρωσε τη διεξαγωγή ελεύθερου εμπορίου μεταξύ της EAEU (Ευρασιατικής Ένωσης) και του Βιετνάμ.
Η Ρωσία και οι πρωτοβουλίες της Κίνας, κρίνονται απολύτως φυσιολογικές, και έρχονται σε αντιπαράθεση με την εξάπλωση και τον παγκόσμιο έλεγχο που προσπαθούν να επιβάλλουν οι ΗΠΑ, μέσω των συμφωνιών TPP (Διειρηνικής Εταιρικής Σχέσης) και ΤΤΙΡ (Διατλαντικής Εταιρικής Σχέσης Εμπορίου). Και οι δύο χώρες ενδιαφέρονται για τη δημιουργία ενός ενιαίου οικονομικού χώρου στην περιοχή της Ευρασίας.
Εν τω μεταξύ, ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Ζι Τζινπίνγκ, κατά τη διάρκεια του τελευταίου ταξιδιού του, έχει διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τις προθέσεις τις Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, η πρωτοβουλία του Πεκίνου, αντιμετωπίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον τόσο στη Βαρσοβία, όσο και το Βελιγράδι, ενώ οι χώρες της Βαλτικής αναζητούν επίσης έναν τρόπο για να συμμετάσχουν στο «νέο δρόμο του μεταξιού».






hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου