Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Ασφαλιστικό και άλλα 8 «αγκάθια»...


Ασφαλιστικό και άλλα 8 «αγκάθια» κρατούν την Τρόικα μακριά από την Αθήνα
...κρατούν την Τρόικα μακριά από την Αθήνα..

Η ώρα της αλήθειας για το αν ο νέος γύρος διαπραγματεύσεων θα κρατήσει «μήνες» ή θα κλείσει και τη φορά αυτή με συνοπτικές διαδικασίες μέσα σε...
μια-δυο εβδομάδες το πολύ, θα φανεί τις ερχόμενες μέρες.

Όσο και αν λέει πάντως η ίδια η κυβέρνηση πως βιάζεται να τελειώνει γρήγορα, για να ξεκινήσει γρήγορα η συζήτηση για ελάφρυνση του χρέους, οι επικεφαλής του Κουαρτέτου δεν θα έρθουν τη Δευτέρα στην Αθήνα, όπως αρχικά σχεδιαζόταν.

Και αυτό γιατί αναμένουν περισσότερο λεπτομερή και κοστολογημένα στοιχεία για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, τα οποία, εάν δεν λάβουν, δεν φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν άμεσα το ταξίδι προς την Αθήνα.

Μένει να φανεί αν θα κάνουν πράξη την απειλή τους πως δεν θα επιστρέψουν ξανά στη χώρα μας, εάν δεν διοριστεί πρώτα ο νέος Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, τον οποίο η κυβέρνηση έχει αφήσει «στο περίμενε» (και τις εφορίες μαζί του) μέχρι νεωτέρας -ή μέχρι να διορίσει πρώτα νέους γενικούς διευθυντές της επιλογής της.

Αφότου επιστρέψουν όμως στην Αθήνα οι ελεγκτές (ενδεχομένως μέσα στην εβδομάδα, χωρίς ωστόσο τίποτα να είναι σίγουρο) η κυβέρνηση θα πρέπει να επιδοθεί στην πραγματικά σκληρή διαπραγμάτευση που χρειάζεται για όλα τα καυτά μέτωπα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία -με πρώτο το ασφαλιστικό. 

Τότε θα φανεί και αν έπιασε τόπο ο αγώνας δρόμου του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, όλες τις προηγούμενες μέρες, για να γίνουν δεκτές οι ελληνικές θέσεις και προτάσεις, ή αν η κυβέρνηση θα υποχωρήσει σε πολλά, για να έρθει πιο γρήγορα κοντά στο «ιερό δισκοπότηρο» της διαπραγμάτευσής της, που είναι η συζήτηση για το δημόσιο χρέος.

Για να τελειώσει η αξιολόγηση, εκτός από το ασφαλιστικό, κυβέρνηση και Κουαρτέτο πρέπει να συμφωνήσουν σε μια σειρά φορολογικά και άλλα ζητήματα, που εκκρεμούν και έχουν μείνει στη μέση. Η λίστα περιλαμβάνει:

1. Φόρους εισοδήματος: Η κυβέρνηση καλείται να επανεξετάσει φοροαπαλλαγές που σήμερα ισχύουν, όπως για άτομα με 80% αναπηρία, ΕΚΑΣ, επίδομα ανεργίας, γονικές παροχές και δωρεές. Πρέπει να παρουσιάσει νέο Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, να επεκτείνει τον ΦΠΑ στα νησιά, να αλλάξει η κλίμακα φόρου για το 2016 και για τα ενοίκια, αλλά και να αποφασίσει για ενσωμάτωση της «έκτακτης» εισφοράς αλληλεγγύης από το 2016.

2. Ακίνητα: Πρέπει να ανακοινωθούν οι νέες αντικειμενικές τιμές της εφορίας και από 1.1.2017 να εξισωθούν με τις εμπορικές αξίες. Ο ΕΝΦΙΑ θα αλλάξει, για έσοδα τουλάχιστον 2,650 δισ. ευρώ και πάλι. Επιπλέον, πρέπει να «τρέξουν» διασταυρώσεις ανάμεσα στα δεδομένα του Ε9 και του Κτηματολογίου.

3. Νέο Περιουσιολόγιο: Έπρεπε να έχει παρουσιαστεί από τον Νοέμβριο.

4. Νέος Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων: η θέση χηρεύει από τον Οκτώβριο, ο διορισμός νέου ΓΓΔΕ από εβδομάδα σε εβδομάδα και η Τρόικα έχει απειλήσει να μην επιστρέψει, αν δεν διοριστεί πρώτα ο διάδοχος της κυρίας Σαββαΐδου.

5. Πλαστικό χρήμα: Από τον Οκτώβριο έπρεπε η κυβέρνηση να εγκρίνει ολοκληρωμένο σχέδιο σε συνεργασία με την Τράπεζα της Ελλάδος και τον ιδιωτικό τομέα, για την προώθηση και τη διευκόλυνση της χρήσης ηλεκτρονικών πληρωμών και τη μείωση της χρήσης μετρητών. Το σχέδιο αυτό πρέπει να τεθεί σε ισχύ τον Μάρτιο του 2016.

6. «Μαύρες λίστες» οφειλετών: Από τον Οκτώβριο του 2015, όσοι χρωστούν φόρους και ασφαλιστικές εισφορές για περισσότερους από τρεις μήνες σε εφορία και ασφαλιστικά Ταμεία, θα βλέπουν τα ονόματά τους να δημοσιοποιούνται και να αποκλείονται από την αγορά.

7. Αδήλωτες καταθέσεις: Από τον Νοέμβριο θα έπρεπε να ψηφιστεί πλέγμα μέτρων για τις αδήλωτες καταθέσεις, με νομοσχέδιο για την εθελοντική αποκάλυψη («χωρίς αμνηστευτική διάταξη» όμως, όπως τονίζεται στο Μνημόνιο), αναταλλαγή πληροφοριών από τα κράτη της ΕΕ κλπ.

8. Όταν ληφθούν οι αποφάσεις για το ασφαλιστικό και το νέο φορολογικό, η κυβέρνηση καλείται να παρουσιάσει και νέο Μεσοπρόθεσμο 2016-2019. Θα προβλέπει γνωστά, αλλά και «κρυφά» μέτρα της τάξεως των τριών δισ. ευρώ, που θα πρέπει να εξειδικευτούν και να ανακοινωθούν.





nonews news

Ο σκοτεινός ρόλος του Τόμσεν...



Οργή για τον Πολ Τόμσεν στην Αθήνα, αλλά και στις Βρυξέλλες, καθώς ο επικεφαλής για τα ευρωπαϊκά προγράμματα του ΔΝΤ στην Ευρώπη κατηγορείται για...
προσωπικές στρατηγικές που δυσκολεύουν το ελληνικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, ο Π. Τόμσεν στην ουσία ποτέ δεν σταμάτησε να ασχολείται με κάθε λεπτομέρεια που αφορά τη διαπραγμάτευση μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών. 

Οπως αποκαλύπτουν πρόσωπα τα οποία είναι σε συνεχή επαφή μαζί του, επανειλημμένα ο Π. Τόμσεν αναφέρεται στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί για την καριέρα του στο ΔΝΤ εξαιτίας κάποιων επιλογών που είχε κάνει στο παρελθόν, οι οποίες κρίθηκαν από την επιτροπή για την αξιολόγηση της παρουσίας του στην Ελλάδα ως αποτυχημένες. 

Η κριτική που ασκείται στον Π. Τόμσεν έχει σχέση με το οικονομικό μοντέλο που επέβαλε στην Ελλάδα για την αναδιάρθρωση της οικονομίας της.





nonews news

Το παρασκήνιο των αποφάσεων της Φώφης...


Το παρασκήνιο των αποφάσεων της Φώφης Γεννηματά

Σε δύο πολύ κλειστές συσκέψεις που έγιναν εκτός Χαριλάου Τρικούπη στο κέντρο της Αθήνας πήρε η Φώφη Γεννηματά την απόφαση να...
δρομολογήσει συνδιάσκεψη για την ενιαία σοσιαλδημοκρατία και ουσιαστικά τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού οργανισμού, που θα αναδείξει την ηγεσία του τον ερχόμενο Μάιο.

Όπως αποκαλύπτουν Τα Νέα, από τους ελάχιστους γνώστες της πρωτοβουλίας της Γεννηματά ήταν και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, με τον οποίο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε αθόρυβα την Πέμπτη το πρωί, λίγες ώρες πριν από την ηχηρή διαγραφή Γρηγοράκου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα. 

Συνεργάτες της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αναφέρουν ότι ο κύβος για ένα τολμηρό εγχείρημα στον χώρο της Κεντροαριστεράς ερρίφθη πριν από τις γιορτές, όταν η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ κατανόησε ότι με την εκλογή αρχηγού στη ΝΔ θα ανακατευόταν και πάλι η τράπουλα στην πολιτική σκηνή, με τη Συμπαράταξη να κινείται ανάμεσα στις συμπληγάδες κυβερνώντος κόμματος και αξιωματικής αντιπολίτευσης.





nonews news

Kωνσταντοπούλου: "Μαριονέτα τραπεζιτών"...


Κωνσταντοπούλου: Έμφοβος και μαριονέτα τραπεζιτών ο Τσίπρας
ΦΩΤΟ...

Σφοδρότατη επίθεση εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου προς τον πρωθυπουργό, με αφορμή τη δήλωση του...
διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, στον ΣΚΑΪ ότι «κάποιοι σχεδίαζαν εισβολή στο Νομισματοκοπείο».

Η τέως Πρόεδρος της Βουλής σε μηνύματά της στο Twitter, μεταξύ άλλων, κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι «προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από ρεπορτάζ - παραγγελίες περί ΕΥΠ και Νομισματοκοποείου» και τον χαρακτηρίζει «έμφοβο» και «μαριονέτα των αδίστακτων τραπεζιτών».

Αναλυτικά τα tweets της κυρίας Κωνσταντοπούλου​:








nonews news

Επίσημη επίσκεψη Παυλόπουλου στη Γερμανία και συνάντηση με Μέρκελ



Ο Πρόεδρος Προκόπης Παυλόπουλος. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στη Γερμανία μεταβαίνει σήμερα Δευτέρα, για διήμερη επίσημη επίσκεψη ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και στα πλαίσια αυτού του ταξιδιού ανακοινώθηκε ότι θα έχει συνάντηση με την Καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ.
Σύμφωνα με το Γερμανό κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέφεν Ζάιμπερτ, η Καγκελάριος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συζητήσουν για την προσφυγική κρίση, «η οποία επιβαρύνει ιδιαίτερα την Ελλάδα και τη Γερμανία», αλλά και για την πορεία των μεταρρυθμίσεων στο πλαίσιο του τρίτου προγράμματος βοήθειας.
Νωρίτερα, την πρώτη μέρα, θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Joachim Gauck, έπειτα από την οποία θα γίνουν δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους.
Την Τρίτη στη Φρανκφούρτη, ο κ. Παυλόπουλος θα μεταβεί στα κεντρικά γραφεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, όπου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρό της Μάριο Ντράγκι. Επίσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντηθεί εκεί και θα συνομιλήσει με Έλληνες που εργάζονται στην ΕΚΤ.
Στο υπόλοιπο του επίσημου προγράμματος, ο Π. Παυλόπουλος θα συναντηθεί με τα μέλη του ΔΣ του Γερμανο-Ελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου και με εκπροσώπους ομογενειακών οργανώσεων στην Ελληνική Πρεσβεία στο Βερολίνο, με τον Μητροπολίτη Γερμανίας Αυγουστίνο, τον Πρόεδρο Ομοσπονδίας Γερμανικών Συνδικάτων Ράϊνερ Χόφμαν, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Βουλής Ο.Δ. της Γερμανίας Νόρμπερτ Λάμερτ, και με τον Καθηγητή Βασίλειο Φθενάκη.


mignatiou.com/

Αυτές είναι οι νέες αντικειμενικές αξίες των ακινήτων!

antik

Εντός της εβδομάδας θα δημοσιευτεί στο ανάλογο ΦΕΚ από τον Υπουργό Οικονομικών η απόφαση για τις νέες αντικειμενικές αξίες που θα ισχύσουν από τον Μάιο του 2016.
Η απόσταση των αντικειμενικών αξιών από τις πραγματικές θα παραμείνει πολύ μεγάλη, ενώ η κυβέρνηση θα υποσχεθεί ότι η εξίσωση με τις αγοραίες τιμές θα γίνει προς το τέλος του χρόνου, όπως άλλωστε υπαγορεύεται από το ίδιο το μνημόνιο.
Όσον αφορά στον ΕΝΦΙΑ του 2016, αναγκαστικά το υπουργείο Οικονομικών θα προχωρήσει πλέον σε νέο τρόπο υπολογισμού προκειμένου να λάβει υπόψη και τις νέες μειώσεις. Το αποτέλεσμα που θα προκύψει από τον νέο φόρο θα πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό που προέκυψε και το 2015.

Οι μεταβολές που θα γίνουν στις τιμές ζώνης είναι οι παρακάτω:
1. Σε περιοχές με τιμές ζώνης έως 600 ευρώ (ούτως ή άλλως είναι ελάχιστες ειδικά στο λεκανοπέδιο) δεν θα υπάρξει μεταβολή
2. Μικρές μειώσεις 7% θα γίνουν σε περιοχές με αντικειμενικές αξίες από 600 έως 1000 ευρώ το τετραγωνικό
3. Μειώσεις 15,5% σε περιοχές με τιμή ζώνης από 1000 έως 1500 ευρώ
4. Μειώσεις 19% σε περιοχές με τιμή ζώνης από 1500 έως 2000 ευρώ
5. Μειώσεις 18,5% σε περιοχές με τιμή ζώνης από 2000 έως 2500 ευρώ το τετραγωνικό
6. Μειώσεις 16,5% σε περιοχές από 2500 έως 3000 ευρώ το τετραγωνικό
7. Μειώσεις 9% από 3000 έως 3500 ευρώ το τετραγωνικό και
8. Μειώσεις 5,5% για περιοχές με τιμή ζώνης από 3500 έως 4000 ευρώ.
9. Από τις 4000 ευρώ και πάνω προτείνεται και πάλι να μην υπάρξει καμία μεταβολή.
Οι νέες τιμές ζώνης αναμένεται να διαμορφωθούν ανά περιοχή ως εξής:
Στον δήμο Αγίας Βαρβάρας η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 700 ευρώ από τα 750 ευρώ που είναι τώρα. Η ανώτατη τιμή θα διαμορφωθεί στα 950 ευρώ από τα 1100 ευρώ που είναι τώρα
Στον δήμο Αγίας Παρασκευής η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1200 ευρώ από τα 1400 ευρώ που είναι τώρα. Η ανώτατη τιμή θα διαμορφωθεί στα 1650 ευρώ από τα 2050 ευρώ που είναι τώρα
Στον δήμο Αγίου Δημητρίου η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 950 ευρώ από τα 1000 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1250 ευρώ από τα 1500 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Αγίων Αναργύρων η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 950 ευρώ από τα 1000 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 950 ευρώ από τα 1100 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Δ. Αθηναίων- Α' διαμέρισμα η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 950 ευρώ από τα 1100 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 7000 ευρώ από τα 7000 ευρώ που είναι τώρα
Στον δήμο Δ. Αθηναίων- Β' διαμέρισμα η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 950 ευρώ από τα 1100 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 8500 ευρώ από τα 8500 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Δ. Αθηναίων- Γ' διαμέρισμα η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 950 ευρώ από τα 1100 ευρώ που είναι τώρα . Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 2300 ευρώ από τα 2750 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Δ. Αθηναίων- Δ' διαμέρισμα η κατώτατη νέα τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 950 ευρώ από τα 1000 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1200 ευρώ από τα 1400 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Δ. Αθηναίων- Ε' διαμέρισμα η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1000 ευρώ από τα 1200 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1250 ευρώ από τα 1500 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Δ. Αθηναίων- ΣΤ' διαμέρισμα η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 950 ευρώ από τα 1000 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1550 ευρώ από τα 1900 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Δ. Αθηναίων- Έβδομο διαμέρισμα η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1050 ευρώ από τα 1250 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατο τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 3000 ευρώ από τα 3300 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Αιγάλεω η κατώτατη νέα τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 800 ευρώ από τα 850 ευρώ που είναι τώρα. Η ανώτατη νέα τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1050 ευρώ από τα 1250 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Αλίμου η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1250 ευρώ από τα 1500 ευρώ που είναι τώρα . Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 2400 ευρώ από τα 2850 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Αμαρουσίου η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1250 ευρώ από τα 1500 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 2150 ευρώ από τα 2550 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Αργυρουπόλεως η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1100 ευρώ από τα 1300 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1600 ευρώ από τα 1950 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Βριλησσίων η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1250 ευρώ από τα 1550 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1650 ευρώ από τα 2050 ευρώ που είναι τώρα
Στον δήμο Βύρωνος η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 900 ευρώ από τα 950 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1300 ευρώ από τα 1600 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Γαλατσίου η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 950 ευρώ από τα 1100 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1250 ευρώ από τα 1550 ευρώ που είναι τώρα
Στον δήμο Γλυφάδας η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1250 ευρώ από τα 1550 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 4600 ευρώ από τα 4600 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Δάφνης η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 950 ευρώ από τα 1100 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1100 ευρώ από τα 1300 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Εκάλης η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1650 ευρώ από τα 2050 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτερη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 4550 ευρώ από τα 4550 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Ελληνικού η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1250 ευρώ από τα 1450 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή θα διαμορφωθεί στα 2750 ευρώ από τα 3050 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Ζωγράφου η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1200 ευρώ από τα 1400 ευρώ που είναι τώρα. Η ανώτατη νέα τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1400 ευρώ από τα 1750 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Ηλιουπόλεως η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1200 ευρώ από τα 1400 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1550 ευρώ από τα 1900 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Ηρακλείου η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1000 ευρώ από τα 1200 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1550 ευρώ από τα 1900 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Ιλίου η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 750 ευρώ από τα 800 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 950 ευρώ από τα 1000 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Καισαριανής η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 950 ευρώ από τα 1000 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1600 ευρώ από τα 2000 ευρώ που είναι τώρα
Στον δήμο Καλλιθέας η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 950 ευρώ από τα 1150 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1800 ευρώ από τα 2200 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Καματερού η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 750 ευρώ από τα 800 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 850 ευρώ από τα 900 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Κηφισιάς η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1050 ευρώ από τα 1250 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 3750 ευρώ από τα 4000 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Λυκόβρυσης η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1100 ευρώ από τα 1300 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1300 ευρώ από τα 1600 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Μελισσίων η κατώτατη νέα τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1250 ευρώ από τα 1500 ευρώ που είναι τώρα. Η ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1600 ευρώ από τα 2000 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Μεταμόρφωσης η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 900 ευρώ από τα 1050 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1100 ευρώ από τα 1300 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Μοσχάτου η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1000 ευρώ από τα 1150 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1800 ευρώ από τα 2200 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Νέας Ερυθραίας η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1150 ευρώ από τα 1350 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 3400 ευρώ από τα 3600 ευρώ που είναι τώρα
Στον δήμο Νέας Ιωνίας η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 950 ευρώ από τα 1000 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1400 ευρώ από τα 1700 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Νέας Πεντέλης η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1250 ευρώ από τα 1450 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1900 ευρώ από τα 2300 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Νέας Σμύρνης η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 950 ευρώ από τα 1100 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 2000 ευρώ από τα 2450 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 850 ευρώ από τα 900 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1200 ευρώ από τα 1400 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Νέας Χαλκηδόνας η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 950 ευρώ από τα 1000 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1000 ευρώ από τα 1200 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Νέου Ψυχικού η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1450 ευρώ από τα 1800 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 2000 ευρώ από τα 2400 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Π. Φαλήρου η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1250 ευρώ από τα 1450 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 2800 ευρώ από τα 3050 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Παπάγου η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 2000 ευρώ από τα 2500 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 2000 ευρώ από τα 2500 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Πεντέλης η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1750 ευρώ από τα 2150 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 2300 ευρώ από τα 2750 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Περιστερίου η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 750 ευρώ από τα 800 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1100 ευρώ από τα 1300 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Πετρούπολης η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 900 ευρώ από τα 1050 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1100 ευρώ από τα 1300 ευρώ που είναι τώρα.

Στον δήμο Πεύκης η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1250 ευρώ από τα 1550 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1600 ευρώ από τα 1950 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Ταύρου η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 850 ευρώ από τα 900 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 950 ευρώ από τα 1100 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Υμηττού η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1050 ευρώ από τα 1250 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1100 ευρώ από τα 1300 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Φιλοθέης η νέα τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 2300 ευρώ από τα 2750 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 5250 ευρώ από τα 5250 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Χαϊδαρίου η κατώτατη νέα τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 950 ευρώ από τα 1100 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1250 ευρώ από τα 1550 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Χαλανδρίου η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1200 ευρώ από τα 1400 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 2200 ευρώ από τα 2650 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Χολαργού η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1200 ευρώ από τα 1400 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 1800 ευρώ από τα 2200 ευρώ που είναι τώρα.
Στον δήμο Ψυχικού η νέα κατώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 3000 ευρώ από τα 3250 ευρώ που είναι τώρα. Η νέα ανώτατη τιμή ζώνης θα διαμορφωθεί στα 6250 ευρώ από τα 6250 ευρώ που είναι τώρα.






voice news

Εφτά μέρες διορία δίνουν στην Κυβέρνηση!

dioria


 Ούτε λιγότερες ούτε περισσότερες από εφτά μέρες έχει η κυβέρνηση για να κλείσει τα ζητήματα φωτιά που θα σημάνουν και την επιτυχία η την αποτυχία της αξιολόγησης της από τους θεσμούς.
Τα κλιμάκια θα φτάσουν αύριο στην Αθήνα όπου θα ακολουθήσει ένα τριήμερο συγκέντρωσης στοιχείων και αποτύπωσης της μέχρι τώρα κατάστασης. Αν όλα πάνε καλά τότε η επικεφαλής των ομάδων των θεσμών θα φτάσουν στην Αθήνα την Πέμπτη ή την Παρασκευή και θα ξεκινήσουν τις συναντήσεις τους στο τέλος της εβδομάδας.
Αυτά που πρέπει να εφαρμοστούν μέχρι τότε από την Κυβέρνηση είναι τα εξής:
1) Να στείλει το δημοσιονομικό σκέλος του ασφαλιστικού. Δηλαδή να κοστολογήσει τις αλλαγές που θέλει να κάνει ώστε να αποδεικνύεται στην πράξη ότι θα έχει για φέτος πρόσθετη εξοικονόμηση 700 εκ. ευρώ και συνολικά μειωμένη δαπάνη ύψους 1,8 δισ. ευρώ (μαζί με τις παρεμβάσεις του 2015) και ότι η συνολική αυτή εξοικονόμηση θα είναι εξασφαλισμένη και για τα επόμενα χρόνια.
2) Να οριστικοποιήσει το πλάνο των μέτρων και των επιμέρους παρεμβάσεων μέσω των οποίων η ελληνική οικονομία θα φτάσει να έχει πρωτογενές πλεόνασμα που θα ξεκινά από το 0,5% του ΑΕΠ για φέτος και θα φτάνει το 3,5% του ΑΕΠ για το 2018. Στο θέμα αυτό θα πρέπει να υπάρξουν επαρκείς εξηγήσεις καταρχήν για τα μέτρα του 2016 όπου οι θεσμοί βλέπουν ακόμη γκρίζες ζώνες σε ήδη ψηφισμένα φορολογικά μέτρα Επίσης κατά την διάρκεια της πρώτης αξιολόγησης θα πρέπει να αποτυπωθούν μέτρα τουλάχιστον 2 δις ευρώ μέχρι και το 2018.
3) Να παρουσιάσει ένα οριστικό και δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα για την σύσταση και λειτουργία του νέου ταμείου αποκρατικοποιήσεων. Επίσης, θα πρέπει να δώσει χρονοδιάγραμμα, αλλά και συγκεκριμένους στόχους εσόδων αποκρατικοποιήσεων πέρα από τις εννέα πρώτες οι οποίες έχουν συμφωνηθεί με το τρίτο μνημόνιο.
4) Να επιταχύνει τη δημιουργία του νέου μηχανισμού επιλογής των διοικήσεων των τραπεζών, αφού οι δανειστές δεν θέλουν να ξαναδούν «μονομερείς» ενέργειες όπως την περίπτωση της Πειραιώς. Επίσης, θα πρέπει να συμπληρωθεί και θεσμικό πλαίσιο για την αγορά δανείων με τον κανονισμό που θα διέπει την πώληση κόκκινων δανείων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και στεγαστικών δανείων που αφορούν πρώτη κατοικία.
5) Να ολοκληρώσει την παρέμβαση που συμφωνήθηκε το Δεκέμβριο για τον ΑΔΜΗΕ και να ορίσει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση του. Να αναφέρει, επίσης, και τα επόμενα βήματα για την ολοκλήρωση της απελευθέρωσης της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας. Θα πρέπει δηλαδή να οριστεί χρόνος και τρόπος για την μερική αποκρατικοποίηση του ΑΔΜΗΕ τις δημοπρασίες ποσοτήτων ηλεκτρικής ενέργειας και να οριστούν τα επόμενα βήματα για το μέλλον της ΔΕΗ.
6) Να παρουσιάσει ποσοτικούς και ποιοτικούς στόχους και παρεμβάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του δημόσιου τομέα. Κρίσιμο θέμα σε αυτό είναι να μπορεί να γίνει απεικόνιση και η σταδιακή μείωση του γραφειοκρατικού βάρους που προκαλεί σήμερα το δημόσιο για τις επιχειρήσεις το οποίο υπολογίζεται με βάση τα στοιχεία της Commission τα 14 – 15 δις ευρώ σε ετήσια βάση.
7) Να παρουσιάσει το σχέδιο της για την φορολογική μεταρρύθμιση που έχει αναγγείλει προς τους θεσμούς για το πρώτο τρίμηνο του χρόνου. Είναι σαφές ότι οι αλλαγές στην φορολογία (τουλάχιστον στο σύνολο τους) δεν είναι αντικείμενο της πρώτης αξιολόγησης του προγράμματος. Παρόλα αυτά όμως οι θεσμοί χαρακτηρίζουν ασφαλιστικό και φορολογικά «συγκοινωνούντα δοχεία».







voice news

Σε Μέγα Σκάνδαλο εξελίσσεται το ΕΣΠΑ...

espa
Σε μεγάλο θέμα αδιαφάνειας εξελίσσεται το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Ο υφυπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα  εστίασε στη σημασία που δίνει το υπουργείο στην απλοποίηση των διαδικασιών. Όπως εξήγησε, δεν θα απαιτείται η κατάθεση όλων των δικαιολογητικών παρά μόνο εφόσον έχει εγκριθεί η ηλεκτρονική αίτηση ενώ όπως είπε «δημιουργείται μηχανισμός ώστε να γίνεται χρήση της προκαταβολής από τις επιχειρήσεις χωρίς να χρειάζεται εγγυητική επιστολή όπως στο παρελθόν. Τα λεφτά της προκαταβολής ύψους 40% θα κατατίθενται σε λογαριασμό ο οποίος θα αποδεσμεύεται σταδιακά αλλά μόνο για πληρωμές που αφορούν στην υλοποίηση του προγράμματος».






voice news

Μας Κλέβουν... Δείτε πως αισχροκερδούν οι τράπεζες σε βάρος μας


banks

Οι τράπεζες βρήκαν τον τρόπο να εκμεταλλεύονται τους πάντες ακόμα και αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Το όριο χρέωσης που προβλέπεται από τις 9 Δεκεμβρίου στην Ε.Ε. είναι 0,2% στις χρεωστικές και 0,3% στις πιστωτικές κάρτες. Στην Ελλάδα σήμερα οι χρεώσεις φτάνουν έως και 3,5%
Είδατε λοιπόν γιατί η Κυβέρνηση βιάστηκε να φέρει το πλαστικό χρήμα και πως οι κεφαλαιούχοι κερδίζουν απο αυτό...








voice news

Έτσι τιμωρούν τους παιδεραστές στη Ρωσία...

eun

Εδώ και λίγο καιρό, η Ρωσία έχει προσπαθήσει να δώσει λύση στο πρόβλημα της παιδεραστίας μέσω ενός νόμου που έχει ψηφισθεί στο Ρωσικό Κοινοβούλιο, ο οποίος προβλέπει τον χημικό ευνουχισμό των παιδόφιλων που κρίνονται ένοχοι για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών ηλικίας κάτω των 14 ετών.
Για να καταδικαστεί ο δράστης σε χημικό ευνουχισμό, πρέπει πρώτα να έχει καταδικαστεί από τα αρμόδια ποινικά δικαστήρια και στη συνέχεια να ζητηθεί η γνωμάτευση εμπειρογνωμόνων. Παράλληλα ο νόμος προβλέπει ισόβια φυλάκισης για όσους υποτροπιάζουν.
Το χημικό "κοκτέιλ" αφού εισέλθει στο ανθρώπινο σώμα, αχρηστεύει εφ' όρου ζωής το αναπαραγωγικό σύστημα του δράστη, δίχως να βλάψει την υγεία του.







voice news

ΣΟΚ! Αυτό το σχέδιο έχουν: «Θάνατος σε όλους του χριστιανούς...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ προκαλούν τα συνθήματα στη Μονή της Κοίμησης στην Ιερουσαλήμ.
Στα εν λόγω συνθήματα αναγράφονται φράσεις όπως «σφαγιάστε τους χριστιανούς και στείλτε τους στην κόλαση», «Θάνατος στους χριστιανούς τους άπιστους εχθρούς του Ισραήλ. Θα έρθει η εκδίκηση από τους γιους του Ισραήλ… Στείλτε τους Χριστιανούς στην κόλαση».
Το πατριαρχείο των λατίνων αναρωτιέται αν θα συνεχιστούν αυτού του είδους οι επιθέσεις και υπενθυμίζει ότι ανάλογες επιθέσεις διαπράχθηκαν κατά εκκλησιών, μονών και χριστιανικών κοιμητηρίων στην Ιερουσαλήμ το τελευταίο διάστημα.
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.







voice news

Απειλεί ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών: "Δώστε μας χρυσό, αλλιώς..."

cavusoglu


Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Mevlut Çavuşoğlu προκάλεσε για μία ακόμη φορά με τις δηλώσεις για το προσφυγικό, που κατά κύριο έχει προκληθεί από Τούρκους δουλεμπόρους, οι οποίοι προωθούν τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, αφού λάβουν ένα χρηματικό αντίτιμο.
Αρχικά ο υπουργός κατέκρινα άσχημα την Ευρωπαϊκή Ένωση, επειδή δεν έχει ακόμη στείλει τα τρία δισεκατομμύρια που προορίζονται για τη Τουρκία, σχετικά με το ίδιο ζήτημα. Δήλωσε μάλιστα τα τρία δις είναι ψίχουλα, για ένα τόσο γιγαντιαίο πρόβλημα που συνέχεια διογκώνεται, αφού ο αριθμός των μεταναστευτικών εισροών αυξάνεται καθημερινά.
Ο Çavuşoğlu μάλιστα απείλησε, πως αν η ΕΕ δε χορηγήσει τα κεφάλαια που απαιτεί η Τουρκία, τότε οι Τούρκοι θα ανοίξουν τα σύνορα, στέλνοντας όλους τους πρόσφυγες στην Ελλάδα.
Συνέχισε απαιτώντας αυξημένα κονδύλια για τη Τουρκία, προκειμένου η χώρα του να είναι συνεπής και να μη σταματήσει να ελέγχει τους πρόσφυγες που κατευθύνονται στην Ευρώπη, κι αν δεν εισακουστεί δήλωσε πως η χώρα του θα παραμείνει αδρανής σε όλες τις εξελίξεις κι απλώς θα επιτρέπει στους πρόσφυγες την ελεύθερη διέλευση προς Ελλάδα.






voice news

Αυτός είναι Έλληνας! "Περιμένοντας τον Τούρκο σκέφτομαι..."


pilot


Οι πιλότοι μας οι Άγγελοι των αιθέρων νικούν και κατατροπώνουν τους Τούρκους όταν αυτοί ξεπερνούν τα όρια…
”Αν μια χώρα έχει μόνο 100 μαχητικά αλλά οι πιλότοι της μπορούν να τα πετάξουν από 3 φορές την ημέρα είναι σαν να έχει 300”
”Αυτοί που ονόμασαν την ατολμία …ψυχραιμία έχουν τον λόγο ”
Λέει από καρδιάς χαρακτηριστικά ο πιλότος μας…
Περιμένοντας τον Τούρκο … ”Σκέφτομαι ”
Σαν αντικρίσω το άσπρα άλογα του Αιγαίου, χάνεται η σκέψις μου στον Ουρανό του Θείου, του Ωραίου και του Αληθινού! Δεν είμαι ημίθεος, δεν είμαι άτρωτος, δεν είμαι καν ήρωας!
Έχω τους φόβους μου, έχω τις αναστολές μου, έχω τις ανασφάλειες μου!
Μπορεί να μην είναι σε θέση να ζητήσω από την έρμη Πατρίδα κάτι το καλύτερο για μένα, για τα παιδιά μου ,μπορεί να μην είμαι καν ικανός για αυτά που παίρνω !
Όλες αυτές οι σκέψεις που περνάνε από το μυαλό μου, σφίγγουν το λαιμό και ξεραίνουν το στόμα μου!
Καημένη Πατρίδα έχεις όλους τους άχρηστους στην πλάτη σου έχεις και μένα… Μπορεί να ήξερα πόσο επικίνδυνο και ανούσιο ίσως και άχρηστο για πολλούς εκεί κάτω να είναι αυτό που κάνω!
Ίσως και να έχουν δίκιο, βλέπεις εγώ δεν κατεβάζω διακόπτες, εγώ δεν οδηγώ λεωφορείο με 50 ψυχές, εγώ δεν βγάζω φωτοτυπίες στα βουλευτικά έδρανα ένα χειμωνιάτικο βράδυ του Γενάρη στη ζεστασιά της Βουλής!
Εγώ κάθομαι, σκέπτομαι, μελετάω και περιμένω τον Τούρκο…
Μπορεί και εγώ να μην έχω να πληρώσω τα κοινόχρηστα αλλά εσάς δεν σας ενδιαφέρει, μπορεί να μην έχω να πληρώσω το χαράτσι στο Πατρικό του χωριού μου, αλλά εσάς δεν σας ενδιαφέρει… Ούτε και πρέπει!
Εγώ όμως πρέπει να αδειάσω το μυαλό μου να κλειδώσω το υποσυνείδητο, να μην σκεφτώ ότι με περιμένουν και εμένα στο σπίτι μου, όπως τόσους και τόσους άλλους που δεν γύρισαν Ποτέ πίσω από μια ακόμη καθημερινή αποστολή… Ίσως και κάποιοι να πουν ότι τα ήθελε και να έπαθε!
Εγώ όμως δεν πετάω για αυτούς, πετάω για τον Πατέρα μου που καμαρώνει στην άκρη στο χωράφι όταν περνούν τα μαχητικά μας, πετάω για το παιδί στη Φλώρινα που περπατάει στο χιόνι να πάει στο σχολειό του, πετάω για τον Παπά μας που κάνει χιλιόμετρα να κάνει Ανάσταση με τους τσοπαναραίους στο ύψωμα της Παναγιάς!
Πετάω για το ψαρά που βγήκε 4 το πρωί με την ψαρόβαρκα να φέρει το μεροκάματο στη φαμελιά του, πετάω για το δασκαλάκο που πληρώνει από την τσέπη του τις φωτοτυπίες στα Άγραφα της Καρδίτσας…
Για αυτούς πετάω… Για να μπορούν να κάνουν αυτό που χρόνια κάνουν και να κρατάνε την Πατρίδα ζωντανή!
Ούτε αυτοί, ούτε εγώ θα ζητήσω υπερωρίες γιορτές και Κυριακές, γιατί εγώ πετάω για την Πατρίδα μου! Πετάω για τους δικούς μου ανθρώπους, αυτούς που γλεντάν με την ψυχή τους, ζούν για μια στιγμή και όταν πεθαίνουν ξεπροβοδίζουν τους δικούς τους ανθρώπους με τραγούδια και εύχονται καλήν αντάμωση! *Ένας από τους πολλούς που είναι τόσο λίγοι!
Ίσως κάποιο πρωί όταν κοιτάξεις ψηλά θα με δεις γιατί… Εκεί που Ισιώνει ο Αετός… Οι Γλάροι δεν πετάνε!






voice news

Είδηση ΣΟΚ για την Γερμανία!...

germ

Όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται, στην Γερμανία υπάρχουν και λειτουργούν νομιμότατα οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες. Ανθρώπους δηλαδή που αρέσκονται στο να συνευρίσκονται ερωτικά με ζώα.
Σε έναν τέτοιο οίκο ανοχής, βιάστηκε το σκυλάκι της φωτογραφίας, πιθανότατα από περισσότερους από 100 άνδρες.
Η λεζάντα της εικόνας γράφει «Μη κοιτάς αλλού. Πιστεύεις ότι ένας σκύλος θέλει κάτι τέτοιο; Πείτε όχι στην κακοποίηση των ζώων».
ktinovasia
Η Γερμανία, λίγο αργοπορημένα, αναμένεται να απαγορεύσει ρητώς τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η κυβέρνηση της χώρας, ενώ μια ομάδα «ζωόφιλων» απειλεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της απαγόρευσης.
Να σημειωθεί πως το vrastamitavoiwtias.blogspot.gr δεν υιοθετεί την είδηση, απλώς την μεταδίδει.







voice news

Έκτακτο! Διαλύεται ο τουρκικός στρατός...

dialisi

Το σχέδιο του Τούρκου Προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν δεν βρίσκει αντίθετους μόνο τους ακαδημαϊκούς, που πολλάκις έχουν ζητήσει ένα σχέδιο ειρήνης με τους Τούρκους, αλλά και τον ίδιο του τον στρατό.
Συγκεκριμένα, πληροφορίες του voicenews.gr, θέλουν ολοένα και περισσότερους Τούρκους στρατιωτικούς να παραιτούνται:
23 στρατιωτικοί από τους οποίους οι 12 είναι υπαξιωματικοί υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους αρνούμενοι να συμμετάσχουν σ΄ όσα εγκληματικά διαπράττουν οι τουρκικές ΕΔ στην νοτιοανατολική Τουρκία.
Σύμφωνα με το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων: «Απόρρητο έγγραφο του τουρκικού στρατού που αποκαλύφθηκε πρόσφατα αναφέρει ότι οι τουρκικές δυνάμεις έχουν άδεια να χρησιμοποιούν τα όπλα τους ενάντια στους άμαχους Κούρδους της νοτιοανατολικής Τουρκίας, οι οποίοι είναι Τούρκοι πολίτες, και ξεκαθαρίζει στους αξιωματικούς να μην φοβούνται πιθανές διώξεις στο μέλλον για εγκλήματα εις βάρος αμάχων».
Οι 12 υπαξιωματικοί που παραιτήθηκαν και διέρρευσαν τα ονόματά τους είναι: Γιακούπ Γκιργκίν (Yakup Girgin), Νετσμί Σεκερτσί (Necmi Şekerci), Τσεσίμ Ερχάν (Cesim Erhan), Γιακούπ Μπιλιτσί (Yakup Bilici), Ονούρ Κουτσουκίλ (Onur Küçükil), Μεχμέτ Ακίς (Mehmet Akış), Εμρέ Γκονέτς (Emre Gönenç), Ογκούζ Μποζ (Oğuz Boz), Χαμντί Αλγκιούλ (Hamdi Algül), Αλί Ντεγκιρμί (Ali Değirmi), Σερκάν Σουσάν (Serkan Susan) και Ερτουγκρούλ Κιλίτς (Ertuğrul Kılıç)”.







voice news

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΝΩΝΟΥΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΣΗΜΙΤΗ


ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ
Το Εκσυγχρονιστικό μπλοκ «αναστήθηκε» και συμμάχησε με τους Μνημονιακούς της Συγγρού…
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ