Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Τινάζονται όλα στον αέρα! Θέμα ταυτότητας και από τον Ζόραν Ζάεφ – Με αυτούς διαπραγματευόμαστε;

Λύση έως τα μέσα του χρόνου και πρόσκληση για ένταση στο ΝΑΤΟ στη Σύνοδο του Ιουνίου περιμένει ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ. Επέμεινε πως η όποια λύση θα τεθεί σε δημοψήφισμα και -σε πιο ήπιο τόνο από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ- μίλησε κι εκείνος για «Μακεδόνες». Καθώς επίσης και για «μακεδονική» ταυτότητα.

Oμάδες εφέδρων καταδρομέων θα βρει μπροστά του ο Ρουβίκωνας – Τα κομάντο ετοιμάζονται για την περιφρούρηση του Συλλαλητηρίου – Θέλουν αίμα οι αναρχικοί!



Με τα κομάντο θα τα βάλουν οι παρακρατικοί και οι διάφοροι Ρουβίκωνες την Κυριακή, οπότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα πρέπει να ξανασκεφτούν τις όποιες ύποπτες κινήσεις έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους.

ΦΩΤΟ: Mε χάρτες της «Μεγάλης Μακεδονίας» ο πρέσβης των Σκοπίων στις Η.Π.Α.

ΦΩΤΟ: Mε χάρτες της «Μεγάλης Μακεδονίας» ο πρέσβης των Σκοπίων στις Η.Π.Α.

Σε «γκαλά» συμπατριωτών του στις ΗΠΑ,

όπου κυριαρχούν χάρτες της «Μεγάλης Μακεδονίας» και κόκκινες σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας, συμμετέχει συχνά ο πρέσβης των Σκοπίων, Βάσκο Ναουμόφσκι και έως πρότινος επίσημος διαπραγματευτής για την ονομασία στον ΟΗΕ.
Δείτε:

el.gr

Απόφαση Τσακαλώτου-Σκουρλέτη για το Μητρώο Πολιτών

Απόφαση Τσακαλώτου-Σκουρλέτη για το Μητρώο Πολιτών
Η Ελλάδα αν και έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα βρίσκει λεφτά ώστε να προχωρήσει το ηλεκτρονικό φακέλωμα!! όπως πάντα όλα γίνονται για το...Καλό των πολιτών.

«Η κυβέρνηση θα αγνοήσει το συλλαλητήριο της Αθήνας»

«Η κυβέρνηση θα αγνοήσει το συλλαλητήριο της Αθήνας»

Να δώσει τέλος στα σενάρια πτώσης της κυβέρνησης εξαιτίας της διάστασης απόψεων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

επιχείρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς στην Ολομέλεια της Βουλής. Μάλιστα είπε πως αν βγάλουν από το μυαλό τους αυτό το σενάριο οι βουλευτές, τότε μπορούν με ψυχραιμία να στηρίξουν την πρόταση για το όνομα που θα φέρει η κυβερνητική πλειοψηφία.

Ο Νίμιτς «κάρφωσε» την Ελληνική κυβέρνηση και είπε ότι…. ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ (Βίντεο)

Ο Νίμιτς «κάρφωσε» την Ελληνική κυβέρνηση και είπε ότι…. ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ (Βίντεο)
Του Γιώργου Φαρμάκη
Ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, δήλωσε ότι η Ελληνική κυβέρνηση έχει συμφωνήσει να παραχωρήσει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια. 

Έτοιμα τα κοινά βιβλία ιστορίας με τους Σκοπιανούς, αφού «ξεπουληθεί» το όνομα (ΦΩΤΟ)



Έτοιμα τα κοινά βιβλία ιστορίας με τους Σκοπιανούς, αφού «ξεπουληθεί» το όνομα (ΦΩΤΟ)

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Σφοδρή επίθεση κατά του ειδικού διαμεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, εξαπέλυσε η Γενική Συντονίστρια των Παμμακεδονικών Οργανώσεων Υφηλίου κυρία Νίνα Γκατζούλη.
Ο λόγος;
Ετοιμάζουν βιβλία ιστορίας των «βαλκανικών χωρών» με τα πάντα «κομμένα και ραμμένα» στην προπαγάνδα τους! Θα δείτε μάλιστα ποιος χρηματοδοτεί, μεταξύ των άλλων, το εγχείρημα.

Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή» για το Σκοπιανό καλεί τους Έλληνες να επιλέξουν (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή» για το Σκοπιανό καλεί τους Έλληνες να επιλέξουν (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

του Κίμωνα Χαραλάμπους



Με ένα πρωτοσέλιδο που αναφέρεται στο Σκοπιανό κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Αυγή».
Η εφημερίδα, η οποία δεν κρύβει πως απηχεί τις απόψεις της κυβέρνησης, εμφανίζει το πρωτοσέλιδό της μια εικόνα που παραπέμπει σε ψηφοδέλτια του «ΝΑΙ» και του «ΟΧΙ», τα οποία παραπέμπουν σε… δημοψήφισμα, αλλά με τις επιλογές να είναι αρκετά μπερδεμένες.

«Καμπανάκι»: Η πρωτογενής παραγωγή στην Ελλάδα σε όλο και λιγότερα ελληνικά χέρια

«Καμπανάκι»: Η πρωτογενής παραγωγή στην Ελλάδα σε όλο και λιγότερα ελληνικά χέρια

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Οι μετανάστες, παράνομοι και μη, αποτελούν σήμερα περισσότερο από το ένα τρίτο του μισθωτού αγροτικού δυναμικού στις χώρες της Νότιας Ευρώπης, γεγονός που τους καθιστά πλέον ένα μεγάλο και σημαντικό τμήμα του πρωτογενούς τομέα.

Πέφτουν οι μάσκες! απο την κα Μπακογιάννη ΦΟΥΦΟΥΤΟΥΣ: Δέχομαι το όνομα Μακεδονία για τα Σκόπια – Τι θα κάνει ο Κυριάκος; – Βίντεο


Η κυρία Μπακογιάννη αποδέχεται την σύνθετη ονομασία.
Σύνθετη ονομασία σημαίνει ότι τα Σκόπια θα πάρουν το όνομα Μακεδονία.

ΤΟ BINTEO ΣΟΚΑΡΕΙ!!!ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!



ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ!!!ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…ΤΟ BINTEO ΣΟΚΑΡΕΙ!!!ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!

Μία από τα ίδια και στο τέλος της γραμμής το φθηνότερο κρέας είσαι πάντα εσύ!


Tελικά το φέραμε από δω τα φέραμε από κει και βρισκόμαστε ανάμεσα σε μία μόνιμη διαμάχη… Όλοι ίδιο αίμα όλοι Έλληνες… Αλλά πάντα ανάμεσά μας μία ταμπέλα μία ιδεολογια μία φυτεμένη σκέψη όπου μέσα τις έχουν εισχωρήσει μικρόβια νόησις και αντί νόησης!

Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του μετά το Μακεδονικό καταιγίδα στο ΑΙΓΑΙΟ. ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Η πατρίδα μας βρίσκεται στο έλεος προηγμένων ψυχοτρονικών επεμβάσεων από ξένες και αντίχριστες δυνάμεις .

Το Πραγματικό πρόβλημα με τα Σκόπια


Η κατάσταση που δημιουργήθηκε οπωσδήποτε είναι δυσάρεστη για την Ελλάδα και μέχρι ένα βαθμό δικαιολογεί την σύγχυση στην κυβέρνηση, τους βουλευτές και τους Έλληνες γενικότερα.

Πρόεδρος Σκοπίων: Λύση χωρίς αλλαγή στην ταυτότητα



Η επίλυση της διαφοράς για το όνομα πρέπει να είναι σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς υποχρεώσεις, δήλωσε ο πρόεδρος Γκιόργκε Ιβάνοφ στη σημερινή συνάντηση με τον πρέσβη Μάθιου Νίμιτς, ειδικού απεσταλμένου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το όνομα.

Το VMRO-DPMNE ανησυχεί για τα συλλαλητήρια στην Ελλάδα


Το VMRO-DPMNE για τη συνάντηση του επικεφαλής του, Χρίστιαν  Μίτσκοσκι με τον διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας, Μάθιου Νίμιτς, ανακοίνωσε ότι οι συνομιλίες για το ζήτημα της ονομασίας πρέπει να συνεχισθούν να διεξάγονται  στο πλαίσιο που καθορίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη σε σχέση τις αποφάσεις και τις αρχές του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, της Ενδιάμεσης Συμφωνίας και της ετυμηγορίας του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης.

Σαμπάχ: Σε επιφυλακή οι τουρκικές δυνάμεις στο Αιγαίο



Νέα...εξήγηση των Τούρκων για το επεισόδιο στα Ίμια με τον Πάνο Καμμένο-"Η Ελλάδα θα στείλει ναυτικές δυνάμεις στα "τουρκικά" Ίμια για να εκμεταλλευτεί την παρουσία τουρκικής δύναμης στην Β.Συρία
Στριμωγμένοι νιώθουν οι Τούρκοι, προκειμένου ναδικαιολογήσουν, τόσο τον βομβαρδισμό στην Αφρίν, όσο και τις προκλήσεις τους προς την Ελλάδα.

Καταρρέει η πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων στα ταμεία



Μαζική φυγή από την "πάγια ρύθμιση" των 12 δόσεων για χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία καταγράφηκε στο τέλος του
2017.

ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΤΖΙΑ:Έλαβε επιστολή με σφαίρες!



Έλαβε επιστολή με τρεις σφαίρες και απειλές κατά της ζωής
και του ίδιου και της οικογένειά τους!